En redningsmann har landet i Trondheim

Hamrén fikk fri og fløy.

(Dagbladet.no): Det ble samlet sett en strålende 17.mai-helg for Rosenborg: Ikke bare fikk trønderne en etterlengtet seiersutløsning med 4-0-smellen de påførte Lillestrøm på Lerkendal, men påtroppende trener Erik Hamrén sikret også det danske seriegullet med Aalborg. Det betydde at redningssvensken kunne sette seg på flyet til Trondheim allerede i går, og sent på kvelden var han på plass i sin nye hjemby.

- Vi har gitt ham lov til å reise fordi den siste kampen ikke betyr noe, verken for oss eller Odense, sier sportsdirektør i AaB, Lynge Jacobsen, ifølge adressa.no.

Skal møte spillerne

Hamrén har en uke igjen i jobben i Danmark, og er i Trondheim nå først og fremst for å bli kjent med sin nye klubb.

- Jeg skal være med på Aalborg sin siste kamp, før jeg starter for fullt her i Rosenborg neste mandag. Og da håper jeg å bli her riktig lenge, sier Hamrén til RBK.no.

- Nå skal han først og fremst treffe spillerne, og kanskje bli med ut på treningsfeltet, sier Erik Hoftun.

Ser framover

Rosenborg har hatt en vanskelig start på årets Tippeliga-sesong, og ligger på tiende plass etter syv serierunder, ti poeng bak ledende Stabæk.

MØTER SPILLERNE: Erik Hamrén, her sett i ekstase, har landet i Trondheim, og skal møte spillerne han har fått i oppgave å bringe tilbake til toppen av norsk fotball. Foto: SCANPIX
MØTER SPILLERNE: Erik Hamrén, her sett i ekstase, har landet i Trondheim, og skal møte spillerne han har fått i oppgave å bringe tilbake til toppen av norsk fotball. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har jo sett kamper på TV og DVD. Det har gått litt opp og ned, men jeg har ikke tenkt å bruke så mye tid på å se bakover. Fokus er nå fremover, sier Erik Hamrén.

En redningsmann har landet i Trondheim