- En såkalt fortrolig samtale

Stabæk-kaptein Kjølø reagerer på anklager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les også: - Respekterte ikke nei til fyll

(Dagbladet.no): Serieleder Stabæk våknet i dag opp til nye anklager fra sin tidligere spiller Petter Furuseth Olsen.

Til Tønsbergs Blad sier han at han ble frosset ut av miljøet fordi han takket nei til å delta i det han oppfattet som et fyllekalas på La Manga i februar.

- Jeg synes Petter har dratt denne saken altfor langt, og disse uttalelsene får stå for hans egen regning, sier Stabæk-kaptein Mike Kjølø til Dagbladet.no.

- Alkohol ikke nødvendig

Furuseth Olsens fylle-nei skjedde midt i en periode med flere oppslag knyttet til toppspilleres alkoholbruk.

Start-eier Erik Solér mente sågar at norsk fotball har et alkoholproblem.

- Er det nødvendig å nyte alkohol for å bli integrert i Stabæk-miljøet?

SLÅR TILBAKE: Mike Kjølø mener det går an å bli en del av Stabæk-miljøet uten å delta på det Petter Furuseth Olsen oppfattet som fyllefester. Foto: John Terje Pedersen/Dagbladet
SLÅR TILBAKE: Mike Kjølø mener det går an å bli en del av Stabæk-miljøet uten å delta på det Petter Furuseth Olsen oppfattet som fyllefester. Foto: John Terje Pedersen/Dagbladet Vis mer

- Sånn behøver det ikke å være. Alkoholkulturen i klubben er helt normal, lik den som er i andre klubber. Vi nekter ikke folk å ta et glass vin eller ta en fest innimellom, men vi vet at vi driver toppidrett, svarer Kjølø.

- Vi vet hva som ble sagt

Han reagerer sterkt på beskyldningen om lekkasje fra det Furuseth Olsen opplevde som en fortrolig medarbeidersamtale mellom ham, Kjølø og Inge André Olsen.

Kjølø omtaler i stedet møtet som en «såkalt fortrolig samtale», uten å ville gå nærmere inn på hva han mener med det.

- Vi som var der, vet hva som ble sagt. Hvis Petter vil prate mer om det, må han få lov til det, nøyer Kjølø seg med å si.

- I utgangspunktet har vi i spillergruppa blitt enige om at dette er et tilbakelagt kapittel, og ytterligere kommentarer vil eventuelt komme i form av en pressemelding fra klubben, sier han.

- En såkalt fortrolig samtale
TIL VIBORG: Petter Furuseth valgte å forlate Stabæk etter å ha havnet på kant med flere spillere i bærumsklubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer