Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«En scouser veltet Liverpool av tronen. Haha»

Rooney boltret seg på Twitter etter ligagullet.

(Dagbladet): «Are you watching, Merseyside?» hoverte Manchester United-fansen etter å ha passert Liverpool som den mestvinnende engelske klubben i ligasammenheng.

Én mann så imidlertid ut til å anstrenge seg mer enn noen andre i forsøkene på å gni salt i scousersåret: Wayne Rooney.

25-åringen reddet gullfesten for United da han hamret inn et straffespark til 1-1 drøye 20 minutter før slutt. Etter kampslutt tok det ikke mange timene før Rooneys nesten 550 000 Twitter-følgere ble servert jubelbilder fra innsida av bortegarderoben.

Det første av dem viste Rooney i bar overkropp med tallet «19» skrevet på brystet, ledsaget av bildeteksten «champions».

Med det ønsket selvsagt United-spissen å markere at United nå leder 19-18 i antall ligagull i den interne duellen mot Liverpool.

Michael Owen - som i går ble ligamester for første gang i karrieren og trolig er enda mer mislikt enn Rooney i den røde delen av Liverpool - syntes åpenbart at Twitter-bildet var av det dristige slaget.

«Ingen av oss trodde Wazza (Rooneys kallenavn) ville publisere det bildet! Han er galere enn vi trodde!!!», skrev Owen.

Utover kvelden steg promillenivået hos Rooney, og rundt klokka 01 engelsk tid kom det nye tweets med stikk mot erkerivalen Liverpool.

«En scouser velter Liverpool av tronen. Haha. En evertonian (Everton-gutt) i tillegg. Ja. Folkens. Dere kan ikke forestille dere hvor glad jeg er i kveld. Tro på det!» 

Like etter kom enda en:

«Utd til jeg dør. Everton til jeg dør. Tro. Come together. The Beatles. Leg».

Nattas siste oppdatering kom to timer seinere, som et svar på en tweet fra @laurensimkiss:

«Liverpool!!!????

I dag tidlig våknet Rooney med skallebank etter det som trolig var en fuktig og intens gullfest.

«Spiser lunsj med @ColeenRoo (kona, journ.anm). Jeg betaler prisen for i går kveld, men det var verdt det», konstaterer han.

Nå får Rooney ganske så sikkert spillefri i den siste ligakampen mot Blackpool til helga, før sesongen avsluttes med Champions League-finale mot Barcelona den 28. mai.

Festen blir neppe noe dårligere om også den kampen skulle ende i triumf.

19: Manchester United passerte Liverpool i antall ligatitler i går, noe Wayne Rooney markerte på denne måten. Foto: Privat
19: Manchester United passerte Liverpool i antall ligatitler i går, noe Wayne Rooney markerte på denne måten. Foto: Privat Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media