En seier for framtida

BERGEN (Dagbladet): Branns seier mot Stabæk kan vise seg å bli den viktigste seieren på Brann stadion i nyere tid. Laget har ikke startet serien dårligere så langt tilbake noen kan huske. - Jeg er jublende glad, sier Harald Aabrekk.

Nå håper hele Bergen at årets første seier kan være et vendepunkt og en start på jakten etter alle lagene foran på tabellen. I så fall var dette en Brann-seier for framtida, og det betyr ikke lite i Vestlandets hovedstad.

Branns nye hovedtrener svarer raskt at han ikke må bli kalt for bergensernes nye helt.

Fin type


- For all del. Jeg har ikke hatt hovedansvaret for en eneste trening ennå. Det hele er Kjell Tennfjord og spillernes fortjeneste. Jeg tror guttene spilte inn denne seieren for Kjell og det han har gjort for dem den siste tida, forklarer Aabrekk.

Raymond Kvisvik har satt fart i Brann-laget. Han tar egne initiativ, er frekk, uredd og har en fintfølende fot som treffer der den skal. Greåker-gutten har nesten alt det de andre Brann-spillerne har manglet tidligere i sesongen. I løpet av tre kamper har han scoret to mål og gitt en målgivende pasning.

- Jeg kjenner ikke Raymond godt, men jeg liker typen. Det ser ut for at han stortrives her. Likevel velger jeg å gi alle spillerne æren for seieren mot Stabæk, sier Harald Aabrekk.

Koste seg

Raymond Kvisvik la ikke på skjul på at han koste seg på stadion.

- Det var veldig moro å debutere her. Vi har et entusiastisk publikum som det er gøy å gi noe tilbake til. Laget trengte en seier og fornyet selvtillit.

- Vi har fått lettet litt på presset, men vi har ennå en veldig lang vei å gå, sier Kvisvik.