SKJEBNEKAMP: Liverpool tar i dag imot Chelsea på Anfield. Det kan bli skjebnekampen hva ligatittelen angår. Foto: AFP PHOTO / CARL COURT
SKJEBNEKAMP: Liverpool tar i dag imot Chelsea på Anfield. Det kan bli skjebnekampen hva ligatittelen angår. Foto: AFP PHOTO / CARL COURTVis mer

En seier i dag kan føre dem til sin første ligatittel på 24 år

- En kjempe har våknet på nytt.

Følg Liverpool - Chelsea i Dagbladets fotballstudio fra kl 15.05!

(Dagbladet): Få hadde tippet Liverpool som seriemester før sesongen startet. Men her er de altså, på toppen av tabellen, med bare noen få kamper igjen å spille.

I nakken puster Chelsea, og i dag møtes de to lagene til det som langt på vei kan bli avgjørende for utfallet av Premier League sesongen 2013/2014.

Har våknet på ny Et sterkt defensivt Chelsea og en svært diskret Jose Mourinho skremmer ikke manager Brendan Rodgers. Han varsler at Liverpool vil kjøre på fra start, og hevder at en kjempe har våknet på ny. Liverpool er ubeseiret i hele 16 kamper på rad.

- Jeg tror alle, i hele verden, ser at en kjempe har våknet på ny, sier Brendan Rodgers ifølge Liverpool Echo.

- Alle som ser til Anfield og dette laget, og forholdet mellom spillerne og supporterne, ser at det er noe ekte de har å gjøre med. Vi håper vi kan fortsette å prestere på et nivå som gjør supporterne stolte og at vi kan fortsette å vinne kamper.

Syk Mourinho Jose Mourinho sliter med sykdom, og reiste ikke til Liverpool sammen med troppen i går.

- Mourinho føler seg dårlig og vil ikke smitte spillerne, meldte Chelsea på sin Twitter-konto

Men portugiseren er på plass i Liverpool og vil trolig gjøre sitt beste for å true Liverpool i kampen om ligatittelen - selv om Mourinho har konstatert at Champions League er det store målet denne sesongen.