FARE:  Flere engelske medier tror David Moyes må ta United videre i Champions League om han skal fortsette som sjef. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix
FARE: Flere engelske medier tror David Moyes må ta United videre i Champions League om han skal fortsette som sjef. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB ScanpixVis mer

- En seier mot Olympiakos er det eneste som kan redde Moyes

Engelske aviser tror United-sjefen er farlig nær ved å få sparken.

(Dagbladet): David Moyes har neppe sovet særlig godt i natt, etter det sure 0-3-tapet for Liverpool hjemme på Old Trafford i  går.

Og når Moyes våkner i dag, blir han sikkert heller ikke særlig blid av å lese de engelske avisene.

For om ikke United vinner onsdagens Champions League-kamp mot Olympiakos, tror flere engelske medier at det er kroken på døra for skotten.

- En 3-0-seier mot Olympiakos på onsdag, som vil sende United til kvartfinalen i Champions League, er nok det eneste resultatet som kan redde Moyes, skriver Telegraphs Mark Ogden.

- Slåss for framtida Den første kampen for tre uker siden endte med en sjokkerende 2-0-seier til Olympiakos.

- Hadde Moyes blitt ansatt av en annen superklubb, og levert så elendige resultater, så ville han ha fått fyken for flere uker siden, hevder Ogden i sin kommentar.

Manchester Evening News er heller ikke så sikre på framtida til United-sjefen lenger. De mener klokken har begynt å tikke for Moyes.

- Skotten slåss for framtida si på Old Trafford, med fans som blir stadig mer fortvilet, etter det katastrofale 0-3-tapet for Liverpool - som ga United deres sjette hjemmetap for sesongen, skriver Evening Standard.

Innrømmer United-spiss Wayne Rooney kalte gårsdagens tap for en av sine verste fotballdager.

Bare ti måneder etter at Alex Ferguson tok United til klubbens 20. ligatittel, innrømmet David Moyes etter Liverpool-kampen at jobben med å lede de røde er vanskeligere enn han hadde trodd det skulle være.

United ligger helt nede på sjuendeplass i Premier League.

- Jobben ville ha blitt tøff uansett. Er den tøffere enn jeg trodde den ville være? Ja, jeg vil si det, sier Moyes, som nå har to dager på seg til Olympiakos-kampen.