Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En sjanse til å vinne et stort trofé

Carew bryr seg om ligacupen.

SATSER PÅ CUPEN: John Carew, her mot Wolves i helgen, mener Villa må komme seg til minst en kvartfinale i ligacupen. Foto:AFP/PAUL ELLIS
SATSER PÅ CUPEN: John Carew, her mot Wolves i helgen, mener Villa må komme seg til minst en kvartfinale i ligacupen. Foto:AFP/PAUL ELLIS Vis mer

|||• Ligacup fra kl. 20.45: Fem kamper med Premier League-lag

(Dagbladet.no): Mange storklubber bruker ligacupen som kamptrening for reserver og juniorer.

John Carew mener Aston Villa bør satse alt på å komme seg langt i den minste engelske cupen.

- Dette er en sjanse til å vinne et stort trofé, og vi må satse på det. Som et storlag, vi ligger høyt oppe i Premier League, så skal vi delta i kvartfinaler, semifinaler og finaler i denne turneringen - hvert eneste år, sier Carew ifølge nyhetsbyrået PA.

Villa møter Sunderland i tredje runde av ligacupen i kveld og Carew liker dårlig at laget hans ikke har vært gode i denne cupen på lenge.

- De to siste årene har vi blitt slått ut i andre runde. Dette er et trofé vi kan vinne, og vi bør kjempe for det, sier nordmannen.

Villa er allerede slått ut av Europa League og har ett trofé mindre å slåss om.

- Det er viktig for Villa å gjøre det bra i denne turneringen nå som vi ikke spiller i Europa, sier Carew.

Villa har ikke vunnet noe som helst siden 1996, da de løftet nettopp ligacupen. Villa har i hvert fall rett sjef til å gjøre suksess, som Leicester-manager hentet Martin O'Neill ligacuppokalen hjem både i 1997 og 2000.

- Denne klubben ønsker å gå videre, men vi ser at Sunderland har hatt en ypperlig sesong, i hvert fall fram til de møtte Birmingham lørdag. De vil bli en tøff test, sier nordiren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media