HÅPLØST: Ansiktet til Isabell Hwerlovsen sier det meste. Alt stemte mot England, unntatt det aller viktigste - å få ballen i mål. Foto: NTB Scanpix
HÅPLØST: Ansiktet til Isabell Hwerlovsen sier det meste. Alt stemte mot England, unntatt det aller viktigste - å få ballen i mål. Foto: NTB ScanpixVis mer

- En skikkelige drittdag

- Dommeren tok feil, sier Herlovsen.

OTTAWA (Dagbladet): I et grått og trist kjellerom med nakne betongvegger under Landsdowne Stadium stopper Isabell Herlovsen (26) opp og veksler noen ord med pressen. Omgivelsene står i stil med humøret.

- Det er en drittdag. Jeg er virkelig skuffa nå, sier Isabell Herlovsen.

- Det er ikke noe gøy akkurat. Jeg synes vi spiller en sinnssjuk bra førsteomgang. Vi burde ledet. Så vet jeg ikke helt hva som skjer etter pause. Etter at England kvitterte, kjennes det som om lufta går ut av oss. Det var tungt, sier hun.

- Du hadde en stor sjanse i første omgang?

- Ja. Ballen gikk litt for fort og kom litt for langt foran meg. Jeg kom for nær keeperen, men prøvde å legge ballen til side for henne.  Men hun er stor og har stor rekkevidde.

Dommerfeil Herlovsen reagerer også på en situasjon der hun i kamp med en engelsk spiller holdt på å komme seg gjennom.

- Jeg trykker henne unna, og får en åpning. Så faller hun plutselig og dommeren blåser frispark for England. Etter min mening helt feil, sier Herlovsen, som slett ikke har været fornøyd med dømminga i VM.

- Jeg bør vel ikke si noe, men i dag synes jeg dommeren var skit, sier hun, men legger til at det ikke er ment som noen unnskyldning.
 
- Jeg vil ikke si så mye om det. Det virker bare som om jeg skylder på noe annet enn oss selv. Men jeg synes ikke dømminga i VM har vært så bra.

Heier på Japan I kveld spilles den siste åttendels-finalen i VM. Japan mot Nerdeland.

Vinner Japan er det klart at Norge får en ekstramulighet til å kvalifisere seg til VM. Da blir det en play-off mellom Sveits, Nederland, Norge og Sverige i februar eller mars neste år.

- Vi har i alle fall like store sjanser som alle de andre i en slik kvalik. Jeg heier på Japan i kveld, og lover at vi skal komme godt forberedt til den kvaliken om vi får sjansen. 

ERKJENNELSEN: Mens jublende engelske spillere feirer kvartfinaleplassen, må Isabell Herlovsen innse at alt hun drømte om ble borte. Foto: Adrian Wyld/The Canadian Press via AP
ERKJENNELSEN: Mens jublende engelske spillere feirer kvartfinaleplassen, må Isabell Herlovsen innse at alt hun drømte om ble borte. Foto: Adrian Wyld/The Canadian Press via AP Vis mer