Smørebuss for tog gir seg ikke, nå tre lesere mot fire i går:

En slitsom tirade for Fana-Håvard

500 m for Kniksen og en rød løper over Hardangervidda.

500 METER RØD LØPER: Håvard Holmefjord Lorentzen gull på 500 meter og en i vårt team, Smørebuss for tog, har gått fullstendig bananas, vi beklager. Foto: Hans Arne Vedlog.
500 METER RØD LØPER: Håvard Holmefjord Lorentzen gull på 500 meter og en i vårt team, Smørebuss for tog, har gått fullstendig bananas, vi beklager. Foto: Hans Arne Vedlog. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Smørebuss for tog har som kjent slagordet «Alltid på etterskudd». Derfor plager vi også i dag våre to faste leser (som vi betaler godt for å støtte oss) ved å være på etterkant med vår hyllest til Vestlandet, til Fana og til Bergen og til alt som har med skøyter å gjøre, og mest av alt til Håvard Holmefjord Lorentzen. Vår slitsomme tirade kommer ikke til å ha ha plass til alt og alle steder, hendelser og personer som vi burde, men dere skal vite: Vi gjorde vårt ypperste og vi kan godt lese denne høyt for kuen utenfor hytten på vidden.

500 meter 0,01 foran. 500 m Bergen. 500 m Fana. 500 m Magne Thomassen. 500 m kalde føtter og skruskøyter. 500 m for fatters rundetider. 500 m for de fire «S»-er. 500 m for Fred Anton. 500 m for Hadelandstiroen og To etter Liaklev.

500 m rød løper over Hardangervidda. 500m m for Dag Fornæss, Oscar Mathisen og Betong og da har vi ikke glemt Per Bjørang. 500 m for Falken, Bjørn Tveter og Johs Tenmann. 500 m for Erhard Keller, Hasse Börjes, Keiichi Suzuki og 50 cc Honda.

500 m for Hamar-is og Åge Dalby i siste ytre. 500 m for Koss, Kupper’n, og Hjallis. 500 m for Jan Erik Vold og En Sirkel is. 500 m for den evige toer, for Roald Aas, for Farstad, for Per Ivar, for Roar Grønvold og Sigrid Sundby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer