-  En spesiell diamant

Michael Helegbe (19) beskrives som en uslipt diamant, og kan bli en konkurrent for Raymond Kvisvik på Branns venstreflanke.

BERGEN (Dagbladet): Den unge og teknisk gode spilleren er kaptein på Ghanas U21-landslag. Han har trent med Brann denne uka, og Mons Ivar Mjelde liker det han har sett.

-  Diamant

-  Han er ung og har vist oss at han har god fart, kontroll på kula, og at han skyter godt. Han kan være en spesiell diamant, en av dem som fremdeles er igjen i Ghana.

-  Jeg aner ikke hva han vil koste oss, men hvis vi får ham billig, er det kanskje ikke så stor risiko i å skrive kontrakt med ham. Jeg tror han er en ungdom som kan videreutvikles, sier Brann-trener Mjelde.

Han vil nå evaluere og vurdere videre sammen med den øvrige sportslige ledelsen i Brann før han tar en beslutning. Michael Helegbe reiser hjem igjen i dag, og håper selv på kontrakt.

-  Jeg har fått en sjanse til å vise meg fram og har gjort så godt jeg har kunnet. Om Gud vil det, kan jeg bli Brann-spiller. Det synes som om det er et godt miljø her, alle har vært veldig greie med meg. Det er litt kaldt i forhold til hva jeg er vant med, men jeg skal klare å venne meg til det. Sesongen vår er ferdig til jul. Da går også kontrakten ut med klubben min, sier Helegbe til Dagbladet.

Konkurranse

Mjelde vil gjerne ha en flankespiller som også kan spille spiss.

-  Helegbe har gjort et godt inntrykk de dagene han har vært her. Raymond vil ha godt av å få en spiller som kan gi ham litt konkurranse om plassen, men vi kommer ikke til å kjøpe Helegbe for å sikre oss i tilfelle Kvisvik skal forlate oss. Ham vil vi beholde, sier Mjelde.