En spiller Solskjær kan stole på: - Ser sønderknust ut

Scott McTominay var langt nede etter uavgjort mot Huddersfield.

HAR LEVERT: Ole Gunnar Solskjær sammen med Scott McTominay som har levert en god sesong under nordmannen. Foto: NTB Scanpix
HAR LEVERT: Ole Gunnar Solskjær sammen med Scott McTominay som har levert en god sesong under nordmannen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det var ikke mange lyspunkt for manager Ole Gunnar Solskjær og Manchester United etter 1-1 mot tabelljumbo Huddersfield søndag.

En av få positive ting var hardtarbeidende Scott McTominay (22), som satte inn 1-0-scoringen og samtidig var Uniteds beste spiller i bortekampen. Han har fått sitt definitive gjennombrudd denne sesongen, og har ved flere anledninger vist at han er en spiller for framtiden.

Det er flere som har stilt spørsmål ved noen av United-spillernes holdninger denne sesongen, men det er ikke noen tvil om at det smerter McTominay å gå på blemmer som den mot Huddersfield.

- Sønderknust

Etter kampen ble han sittende alene på benken, og det var tydelig at humøret ikke var på topp.

- Scott McTominay er på benken der borte, og han ser sønderknust ut. Det ser ut som han er virkelig lei seg. Han sitter der alene. Jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke det, kanskje han bare er fysisk sliten eller noe slik. Men dagens uavgjort, som føles som et tap, har såret ham, sier vert Adam Carruthers via Stadium Astro i Malaysia.

- Det er slik du ønsker å føle det. Det er så enkelt. Hvis du sitter der og ler og fleiper, så er det ikke bra. Og han var spilleren som sto fram i dag. Han har hatt en fantastisk sesong. Han er en spiller som Solskjær garantert ønsker å ha her, hundre prosent, sier den tidligere Premier League- og Manchester United-spilleren Danny Higginbotham, som mener McTominay gladelig ville spilt mellom stengene eller på vingen om han ble bedt om det.

- Han har vært fantastisk, mener Higginbotham.

Det er nok bilder Manchester United-fansen setter pris på, for klubben trenger spillere som er villig til å blø for den røde drakta og som setter laget foran seg selv.

Ikke holdningsproblemer

Etter kampen ville ikke Solskjær henge ut enkeltspillere.

- Jeg kan ikke snakke om noen individuelle spillere nå, men det er en sjanse for at det er noen av spillerne dere ikke vil se spille for Manchester United igjen, sa han på pressekonferansen etter kampen, hvor Dagbladet var på plass.

Samtidig mener nordmannen at det ikke var noe galt med spillernes holdninger, men at de rett og slett ikke er gode nok.

- Viljen og holdningene var ikke problemet. Spillerne løp, forsøkte hele tida, men vi var ikke gode nok. Selvfølgelig er det skuffende. Vi burde og skulle ha spilt bedre, men det gjorde vi ikke, sa Solskjær.

Poengtapet betyr at Manchester United best kan bli nummer fem i Premier League denne sesongen.