SAMMEN I BENETTON-LAGET: Flavio Briatore ledet Michael Schumachers lag da tyskeren slo gjennom på 90-tallet. Han tror Schumi nå angrer at han kom tilbake. Foto: AP/Roland Weihrauch
SAMMEN I BENETTON-LAGET: Flavio Briatore ledet Michael Schumachers lag da tyskeren slo gjennom på 90-tallet. Han tror Schumi nå angrer at han kom tilbake. Foto: AP/Roland WeihrauchVis mer

- En stor tabbe av Schumacher

Eks-sjef om comebacket i formel 1.

|||Michael Schumachers (41) tidligere sjef mener tyskerens comeback i formel 1 er en stor tabbe.

Flavio Briatore styrte Benetton-laget da Schumacher rattet inn til sine første to VM-titler i 1994 og 1995.

Hittil i sesongen har Schumacher en fjerdeplass som beste resultat for Mercedes GP-laget. I VM totalt er åtte førere bedre.

- Michael trodde da han skrev under kontrakten at det var en bra avgjørelse. Men jeg tror at han allerede etter de første alvorlige testene forsto at det var en stor tabbe, sier Briatore.

- På det tidspunktet skjønte han nok at de yngre førerne er alarmerende raske og motiverte. I en alder av 41 år, kan enkelt nok ikke Schumacher nå opp til Nico Rosberg og de andre karene.

Michael Schumacher vant sju VM-titler og 91 enkeltseirer før Ferrari-føreren la opp i 2006. I fjor høst skrev han under på en treårskontrakt med sitt nye lag.

(NTB-AFP)

SKUFFELSE: Schumacher har til gode å ta en pallplass i VM denne sesongen. Foto: AFP/FRED DUFOUR
SKUFFELSE: Schumacher har til gode å ta en pallplass i VM denne sesongen. Foto: AFP/FRED DUFOUR Vis mer