Slaget om Skandinavia

En storkamp uten stor betydning

Det var en gang vi snakket om Rosenborg da herredømmet i Skandinavia var et tema. Nå handler alt om det som skjer på begge sider av Øresund.

HANDLER OM TO LAG: Malmö og Ståle Solbakkens FCK har blitt lagene det handler om i Norden. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
HANDLER OM TO LAG: Malmö og Ståle Solbakkens FCK har blitt lagene det handler om i Norden. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Malmö FF – F.C. København 1–1 (0–1)

MALMÖ (Dagbladet): Stinn brakke, pyro, deilige supportere og etter hvert også en fotballkamp som gikk fra lite til veldig mye. Med et halvt øye på Rosenborgs tolvte strake gruppespillkamp i Europa uten seier – denne gangen 1–4 for PSV hjemme – er det bare å fastslå følgende:

Sverige og Danmark har det.

Vi har det dessverre ikke.

STÅLE SOLBAKKEN ER fornøyd med resultatet. Malmö-trener Uwe Rösler er det ikke. Begge deler er til å forstå. Solbakkens evaluering handler om jobben som ble gjort, kilometerne som ble løpt og sjansene Malmö ble nektet.

Röslers om trykket som ikke betalte seg, spesielt den gode andreomgangen.

SETT FRA UTSIDA var Malmö-FCK en av årets store kamper i Skandinavia. En kamp om stolthet og rivalisering mellom to klubber som elsker å hate hverandre. Den første av to episoder i «Broen» 2019. Og etter en trist start levde den etter hvert opp til forventningene, selv om den ikke var så viktig som folk skulle ha det til.

Malmö og FCK har nemlig større ting å tenke på.

Som Allsvenskan, Superligaen og Europa 2020.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer