Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«En svart dag for svarte stjerner»

Afrika-cupens hjemmeside hacket.

(Dagbladet.no): Afrikamesterskapets hjemmeside, http://www.ghanacan2008.com/, er blitt sabotert av hackere. Da Dagbladet.no var innom nettstedet i ettermiddag, ble vi møtt av overskriften «It\'s a black day for black stars :P».

Under et bilde med samme budskap har hackerne først skrevet en beskjed på fransk (fritt oversatt, journ.anm).

«Oops, lurer dere på hvem som har tilkalt oss. Har dere ikke peiling? Vis respekt for Morroccan.Devils (den som leter, finner).

Den engelske teksten som følger, kan tyde på at misnøye med dommernes behandling av Marokko er motivet for stuntet.

Marokko var ikke blant lagene som tok seg til kvartfinale.

«På grunn av den teite dømmingen deres, blir dere straffet. Stolt av å være muslim, stolt av å være marokkaner, stolt av å være hacker, stolt av å hacke siden deres.»

Det nærmer seg kvartfinalene i Afrikamesterskapet, de to første spilles førstkommende søndag. Turneringen avsluttes 10. februar.

HACKET: Afrikamesterskapets hjemmeside er tilsynelatende hacket av noen datakyndige marokkanere. Faksimile: http://www.ghanacan2008.com/
HACKET: Afrikamesterskapets hjemmeside er tilsynelatende hacket av noen datakyndige marokkanere. Faksimile: http://www.ghanacan2008.com/ Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media