- En svart dag

LONDON (Dagbladet): Fulham- Wimbledon 3- 0. - Vi hadde en svart dag, sier Egil Drillo Olsen etter et dønn fortjent tap. - Jeg er sjølsagt veldig skuffa. Fulham spilte fotball i to omganger, vi i én. Det går ikke an å vinne da, sier han.

For det var pengemaskinen fra Harrods, Al-Fayed, som kunne ta imot hjemmehyllesten fra nærmere 13000 på Craven Cottage i går.

Sesongens dårligste

Drillo prøver ikke å finne for mange unnskyldninger etter at naboen fra Vest-London tok Dons cupskalp.

- De fortjente å vinne. De virket mye mer motiverte enn oss. Hvorfor vet jeg ikke - en cupkamp er motiverende nok.

- Førsteomgangen tror jeg var sesongens dårligste av oss. Fulham skapte ikke så mye de heller, men de scoret. Vi hadde ikke en eneste sjanse på mål, sier Drillo.

Drillo imponert

Olsen var på forhånd klar over at Dons møtte et godt lag fra divisjon 1. Det er forresten ikke første gang denne sesongen at en London-klubb fra Premier League ryker ut av en cup. Tottenham fikk også juling av Fulham i Worthington Cup.

- Jeg er imponert over Fulham, men vi utfordret dem da heller ikke. Vi har også for mange skadde spillere med bare 15 disponible, sier Olsen, som skapte latter rett etter pause:

Han var litt sein utpå banen da dommeren skulle blåse det hele i gang.

Kanskje det eneste som var å smile av for Wimbledon. Nå har de bare ligaen å konsentrere seg om.

- Det er en fattig trøst. Vi ville gjerne være med videre i cupen, sier Drillo, som i dag er på plass sammen med Arne Scheie for å NRK-kommentere Arsenal mot Leicester.

OPPGITT: Martin Andresen klarte ikke å imponere sjefen i går.