- En tilfeldig seier

Men Start avgjorde som vanlig på slutten.

(Dagbladet.no): Marius Johnsen heter mannen som garantert er hele Sørlandets mann i kveld. Venstrebacken headet Start til fortsatt seks poengs ledelse i Tippeligaen. Og ble matchvinner 41 sekunder før full tid.

- Vi redder oss på gode enkeltprestasjoner som er bra i dag, sier en lettet Tom Nordlie til NRK.

Og det at Start nok en gang avgjør en kamp helt på slutten, bryr ikke Nordlie seg all verdens om. Eller som han selv sier, tror man at det skjer, skjer det ikke.

- Det er mer tilfeldig enn dyktighet i dag, sier Nordlie.

- Totalt sett er dette en dårlig kamp fra vår side, avslutter han.

Fornøyd matchvinner

Var Nordlie lettet, var stemningen hos matchvinner Johnsen mye bedre. To mål, og seks poengs ledelse på Brann lar seg høre når sørlendingene går inn i ferien.

- Det er fantastisk. Vi hadde bestemt oss for å gi maks i dag. Vi føler oss bra trent, og vi hadde mer å gå på selv om vi spilte 120 minutter mot Vålerenga på torsdag.

Egentlig var det Fredrikstad som så ut som om de hadde mest saft igjen i beina mot slutten. Østfoldingene presset på mot slutten, og etter en jevnspilt kamp var det rett og slett ganske overraskende at Start klarte å snu det i sin favør.

- Vi får det til til slutt. Igjen, smiler Johnsen.

For både Øyvind Hoås og Bora Zivkovic hadde gedigne muligheter foran Rune Nilssen i Start-målet. Ballen ville bare ikke inn.

- Det kunne gått begge veier. Det kunne gått Fredrikstads vei i dag, medgir Johnsen. Og smiler.

For det er Start som er serieleder når Tippeligaen nå tar ferie i tre uker.

I KNALLFORM: Marius Johnsen scoret to mot Fredrikstad, og sørget for at Start beholder ledelsen på seks poeng inn i ferien.