Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-En topp vinnersjanse

Uten sko betyr alt.

SNUR SEG MYE. Fetter'n T.G. ender i toppen hver gang uten sko. Geir Vegard Gundersen kan ofte snu seg og se etter de andre. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SNUR SEG MYE. Fetter'n T.G. ender i toppen hver gang uten sko. Geir Vegard Gundersen kan ofte snu seg og se etter de andre. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

-Fetter'n T.G. er en sommerhest. Han må gå barbeint. Og det kan han gjøre nå.

-Det er absolutt en topp vinnersjanse, forteller Geir Vegard Gundersen.

Hingsten er stor favoritt til å vinne det avsluttende V65-løpet på Bjerke onsdag.

Fetter'n T.G. travet sannsynligvis sitt beste løp noen sinne i årsdebuten. Da måtte hingsten trave utvendig for formhesten Espe Trym.

-Ja, det var sterkt. Han var foran en liten stund på oppløpet også, men ble kontret ut av en god hest. Det er skikkelig bra å trave 1.26 på Klosterskogen utvendig for lederen, mener Gundersen.

Alltid i toppen

Fetter'n T.G. har en bemerkelsesverdig resultatliste. Hingsten har aldri vært dårligere enn nummer to i sitt liv, bortsett fra en eneste gang.
-Da forsøkte vi ham med sko og pigger. Det gikk bare ikke. Fetter'n T.G. er som sagt en hest for sommertiden, konstaterer Geir Vegard Gundersen.

Hingstete

-Han har vært hingstete, og vi har gitt ham god tid på seg. Han har gått og trøkket litt i løpene. Det ser ut til å slippe nå, forteller Gundersen.

-Jeg ser veldig lyst på vinnersjansen, forteller Gundersen.

Usikker form

Toppkusken skal kjøre to bra hester med usikker form.

-Big City Rambler og Myhreng Eldi er to hester som kan en god del. Men de var svake i de siste løpene. De er som sagt bra, men her er jeg mer usikker, avslutter Geir Vegard Gundersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media