En uke før talentet skulle signere en kontrakt, havnet han i en alvorlig ulykke

Thomas English håpte han skulle etablere seg som fotballspiller i engelsk fotball. I stedet ble kneet og karrieren hans knust.

SKJEBNESVANGER TUR: Thomas English (i blått til venstre) holdt på å dø i Tenerife. Her er han avbildet med flere venner. Foto: Privat
SKJEBNESVANGER TUR: Thomas English (i blått til venstre) holdt på å dø i Tenerife. Her er han avbildet med flere venner. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Etter ti dager i koma åpnet Thomas English øynene for første gang. Han kunne ikke huske hvordan han endte opp på sykehus.

English hadde våknet opp fra et mareritt etter en drømmeferie i spanske Tenerife, med seks brudd i kjeven, fire brudd på hodeskallen, tre brudd i høyrekneet og en stygg korsbåndskade.

Foreldrene hans hadde fløyet inn fra London for å være ved hans side, hvor de fikk beskjed om at de kunne miste sønnen, som hadde ligget på sykehus i fire dager etter ulykken.

- Lungene mine var fylt med blod og det var så mange forskjellige skader, så min mor ble bedt om å ha telefonen slått på fordi jeg sannsynligvis ikke ville overleve natten, sier English til FourFourTwo.

- Hun og pappa hadde det selvfølgelig tøft, men på et eller annet vis kom jeg meg gjennom den neste morgenen, sier han.

Skulle signere kontrakt

English hadde levert en god sesong i 2001 i S. League i Singapore, hvor han scoret 15 mål for Marine Castle. Han var derfor optimistisk med tanke på å rette opp karrieren i England, og hadde blitt enig om å signere en kontrakt med Queens Park Rangers uka etter ferien til Tenerife.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer