- En unggutt kan gjøre en dårlig vurdering uten at vi skal henge ham for det

Landslagssjefens tanker etter banestormingen.

INGEN STRAFF: Landslagstrener Roy Johansen om landslagsspiller Mats Rosseli Olsen (24).
Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
INGEN STRAFF: Landslagstrener Roy Johansen om landslagsspiller Mats Rosseli Olsen (24). Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Landslagsspilleren i ishockey, Mats Rosseli Olsen (24), stormet banen i fotballkampen mellom IFK Göteborg og Malmö i går kveld. Kampen var allerede avbrutt da Frölunda-spilleren løp ut på gressmatta.

Olsen er med i VM-troppen som straks reiser til Moskva, og landslagssjef Roy Johansen forteller at 24-åringen ikke får noen reaksjon fra forbundet.

- Jeg tenker at vi kan akseptere at en unggutt kan gjøre en dårlig vurdering uten at vi skal henge ham for det, sier Roy Johansen til Dagbladet.

- Blåst opp Det norske laget hadde en fotoseanse på Ullevaal stadion i Oslo i formiddag. Der var de fleste VM-spillerne, men Rosseli Olsen var fortsatt i Sverige. Ifølge landslagsledelsen på grunn av en skade.

- Han må jo redegjøre for dette når han kommer tilbake, og han får nok tyn av lagkameratene. Det som er viktig for meg er at han oppførte seg bra. Han gikk av banen og beklaget seg. Om noen måneder vil nok alle le av det. Jeg skjønner at dette er en nyhetssak, men jeg mener det blir blåst opp for mye. Se i for eksempel svenske Aftonbladet, der «skytes det med kanoner», sier Johansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer