Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En unik opplevelse

Mats Zuccarello Aasen om utendørsopplevelsen foran 50 000.

GANSKE UVANLIG: Mats Zuccarello scoret to i utendørskampen mot New Jersey Devils i går.Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
GANSKE UVANLIG: Mats Zuccarello scoret to i utendørskampen mot New Jersey Devils i går.Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello Aasen herjet for New York Rangers i snøværet søndag. Utendørskampen på Yankee Stadium ble minnerik for tomålsscoreren.

Zuccarello ble kåret til kampens beste spiller da Rangers slo lokalrival New Jersey Devils 7-3 foran 50.150 tilskuere på det kjente baseballstadionet i New York.

- Jeg tror man må være her for å skjønne hvor stort dette var. Det var en spesiell følelse å komme ut her og se all fansen, og så i tillegg å vinne. Dette var stort, sa oslogutten til Nettavisen.

På spørsmål om hva han tenkte da han kom ut på isen før kampen, svarte Zuccarello: - At man er heldig som får sjansen til å oppleve dette. Man får bare nyte det mens man kan. Dette var en unik opplevelse.

Vraket for to år siden For to år siden ble han vraket fra troppen da New York Rangers møtte Philadelphia Flyers i Winter Classic på arenaen til baseballaget Philadelphia Phillies. Derfor var Zuccarello glad han fikk være med på søndagens kamp.

- Jeg var ikke god nok den gang, men i dag var det sannsynligvis en enda bedre opplevelse, her i New York foran våre egne fans. Jeg er glad for at jeg fikk spille her med denne gjengen og på denne arenaen, sa 26-åringen.

Zuccarello har hatt en solid sesong så langt i NHL. Nordmannen står med 37 poeng (15 mål/22 assist) på 53 kamper, og han er nest beste poengplukker på laget. Kun Brad Richards har notert seg for flere poeng (38).

Zuccarello blir en av Norges viktigste spillere under OL i Sotsji i februar.

Klaget på isen Keeperveteranen Martin Brodeur på New Jersey Devils slapp inn seks pucker før han ble erstattet av Cory Schneider foran siste periode. Canadieren var ikke fornøyd med isforholdene på Yankee Stadium.

- Det var den verste isen jeg har spilt ishockey på. Det ble verre og verre. Det var vanskelig. Det var så kaldt der ute, sa Brodeur, ifølge ESPN.

Rangers-trener Alain Vigneault var også overrasket over isforholdene.

- På en dag som dette, når det er under null grader, skulle du tro at vi snakker om ideelle forhold. De hadde problemer med isen, og det var jeg overrasket over, sa han.

(NTB)

Hele Norges coronakart