- En vakker dag spiller vi kanskje sammen igjen

Ronaldo vil spille med Rooney.

VIL GJENFORENES: Cristiano Ronaldo har ikke gitt opp å bli lagkamerat med Wayne Rooney igjen før fotballkarrieren tar slutt. Foto: AP Photo/Paul Ellis
VIL GJENFORENES: Cristiano Ronaldo har ikke gitt opp å bli lagkamerat med Wayne Rooney igjen før fotballkarrieren tar slutt. Foto: AP Photo/Paul EllisVis mer

Cristiano Ronaldo har ikke gitt opp å bli lagkamerat med Wayne Rooney igjen før fotballkarrieren tar slutt.

Det røper den portugisiske Real Madrid-stjernen i en fersk BBC-dokumentar, melder Manchester Evening News.

I dokumentaren, som omhandler Wayne Rooneys liv, skryter Ronaldo uhemmet av sin tidligere lagkamerat. Fra 2004 til 2009 var de to krumtappene i Sir Alex Fergusons fryktede United-angrep.

- Han var så sterk at jeg kalte ham pitbullen, sier Ronaldo om Rooney.

- Han var en fantastisk lagspiller, og han kunne score mål. Han hjalp meg mye. Jeg savner å spille sammen med ham. Ingen kjenner framtida, men kanskje spiller vi sammen en vakker dag igjen, tilføyer han.

Rooney røper på sin side at muligheten for å jobbe med Sir Alex Ferguson var grunnen til at han forlot Everton i 2004.

- Jeg ville jobbe med ham, fordi han i mine øyne var tidenes beste manager. Så lenge han var interessert i meg og ønsket å ha meg i stallen sin, var det ingen andre steder jeg heller ville gå, sier spissen.

I 2013 ble det riktignok dårlig stemning mellom de to.

- Jeg gikk til ham og sa «hvis du ikke skal la meg spille, kan det være like greit at jeg bytter klubb». Plutselig sto det i mediene at jeg hadde bedt om å bli solgt. Det gjorde jeg aldri. Jeg vet ikke hvorfor det kom ut på den måten, sier Rooney.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram