- En vanskelig dag på jobben

Ryggen-mot-veggen-kamp for City.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester City Liverpool 0-0

(Dagbladet.no): Manchester City og Liverpool er to av lagene som gjør færrest feil i Premier League. Derfor slo det ikke ned som noen nyttårsbombe at ettermiddagens oppgjør på City of Manchester Stadium ble en målfattig affære.

For det var grovarbeidere som Richard Dunne og Jamie Carragher, og ikke offensive stjerner som Elano og Fernando Torres som stod frem som banens giganter.

Likevel hadde Liverpool muligheter til å vippe toppkampen i sin favør og dermed påføre City lagets første hjemmetap denne sesongen. Rafa Benitez fortviler over misbrukte sjanser.

– Vi er ganske frustrerte siden vi hadde masse sjanser, spilte bra og hadde ballen mye. Jeg er fornøyd med laget, men skuffet over resultatet, sier Benitez til BBC etter kampen.

Vertene hadde den fulle hyre med å forsvare seg, og Darius Vasell forble en ensom ulv på topp i de fleste av de 75 minuttene han spilte. Sven Göran Eriksson medgir at laget hans ikke skapte all verden, men gir velfortjent honnør for god defensiv jobbing.

– Jeg synes vi forsvarte oss veldig bra. Når man spiller som vi gjorde mot et lag mot Liverpool, kan man ikke være skuffet over uavgjort, men jeg er ikke 100 prosent fornøyd, fordi vi ønsket å vinne kampen, sier City-manageren til BBC. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer