En varm en i kulda

Hop tror på god vinnersjanse.

VELUTSTYRT. Vidar Hop er utstyrt for å tåle sprengkulda på Bjerke onsdag. Han tror en varmblods han kjører kan være en vinner. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VELUTSTYRT. Vidar Hop er utstyrt for å tåle sprengkulda på Bjerke onsdag. Han tror en varmblods han kjører kan være en vinner. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Vidar Hop er imponert over varmblodshesten med det pussige navnet Lorne Elijon Gatling.

Vallaken skal ut i V65-5 på Bjerke i vinterkulda onsdag. Og Hop har tro på sin hest.-Jeg setter fart fra start, men jeg vet ikke om vi kommer oss til tet. Jeg tviler på at jeg tar en lengde på Danish Angel om kusken vil ha føringen.Men jeg føler meg ikke sjanseløs om det blir dødens heller. Da gjelder det bare å kjøre i riktig tempo, sier Vidar Hop til Dagbladet.Blir det dødens på Lorne Elijon Gatling, er det opp til Hop å styre tempoet underveis. Det er en liten kunst å kjøre i riktig fart i dødens.

-Uansett er dette en bra vinnersjanse, konstaterer Vidar Hop.

Flere muligheter

Han er absolutt en kusk å følge i løpene onsdag kveld. I V65-avslutningen setter han seg opp bak Almandin. En formhest som leverte en god prestasjon sist.-Først og fremst synes jeg han var positiv i begynnelsen av løpet og var mer med i den fasen. Han var helt klart positiv og skal regnes med sjanse i kveld, mener Hop.Elitehesten Tangen Scott er på vei opp i form. Men Hop mener det er i tidligste laget foreløpig.-Jeg tror ikke vi vinner løpet. En tredje-fjerde plass er mest sannsynlig. Jeg håper Moe Brage skal kjøres i tet i dag, og at vi sitter i lederrygg, sier Hop.Til slutt skal han ut med den debuterende hoppa Pirana. Og Hop er optimist.-Jeg har kjørt litt hurtig med henne, og hun leverte også et fint prøveløp. Hvis vi greier å komme foran, kan det gå bra, avslutter Vidar Hop.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer