- En veldig viktig seier

Per-Åge Skrøder og Modo slo tilbake mot Linköping.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Per-Åge Skrøder og Modo måtte slå tilbake og leverte varene langfredag. Med 3-2-seier over Linköping står det 1-1 i kamper i SM-finalen.

- En veldig viktig seier. Vi fikk tilbake selvtilliten. Deilig, sier Skrøder til NTB.

7600 tilskuere fikk se en underholdende kamp. Det så ut til å være avgjort da Modo scoret to raske mål i midtperioden og gikk opp i ledelse 3-0, men Linköping ga ikke opp og det ble hektisk etter at Johan Lindström reduserte til 2-3 etter 7.14 i sluttperioden.

- Vi fikk noen utvisninger og det ble unødvendig spennende. Men vi vant og nå har vi troen på at vi kan vinne SM-sluttspillet, sier Skrøder som selv fikk en tominutter fire minutter før slutt.

Gjestene fikk en gyllen mulighet til utligning da de fikk spille fem mot tre, men Modo forsvarte seg heroisk og holdt unna foran målvakten Karol Krizan.

Modo hadde tapt ni strake finalekamper før den etterlengtede seieren fredag. Linköping vant første kampen hele 5-1.

(NTB)

<strong><b>GLAD:</strong></b> Per-Åge Skrøder og Modo utlignet til 1-1 i kamper mot Linköping i det svenske ishockeymesterskapet. Foto: Adam Ihse/Scanpix
GLAD: Per-Åge Skrøder og Modo utlignet til 1-1 i kamper mot Linköping i det svenske ishockeymesterskapet. Foto: Adam Ihse/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer