<strong>BATMAN OG ROBIN:</strong> Pierre-Emerick Aubameyang og Marco Reus med sitt stunt for Borussia Dortmund. Foto: FourFourTwo/Haymarket
BATMAN OG ROBIN: Pierre-Emerick Aubameyang og Marco Reus med sitt stunt for Borussia Dortmund. Foto: FourFourTwo/Haymarket Vis mer

En viser fram «godsakene», en annen sutter på tommelen. Dette er de mest idiotiske målfeiringene

Målfeiringer er ikke som de en gang var.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballen har utviklet seg: Spillerne er i mye bedre fysisk form enn de var for 30-40 år tilbake. Lønningene har gått gjennom taket og sporten har blitt en scene hvor stjernene kan vise seg frem.

Med denne utviklingen har også målfeiringene blitt mer kreative. Før bestod feiringene stort sett av å løfte armen i været, skli langs gresset eller (hvis man var litt vill) tok man salto. Nå er det flere som har laget sine egne «signatur»-feiringer:

Cristiano Ronaldos toppløse «se på varene» posering

Ydmyke CR7 som egentlig hater kameraer – før pleide han å feire scoringene sine med å holde hodet lavet og traske tilbake på egen banehalvdel. Men han er jo veldig ivrig etter å få vist frem denne kroppen sin, og vise barn at de skal legge ned godteriet og trene. Derfor har han begynt med denne poseringen for å vise alle musklene som finnes på overkroppen. Så han gjør det ikke for seg selv, men for å overvinne fedme hos barn og voksne. Gavmildt av ham.

<strong>POWERPOSE:</strong> Cristiano Ronaldo. Foto: EPA/ANDRE KOSTERS
POWERPOSE: Cristiano Ronaldo. Foto: EPA/ANDRE KOSTERS Vis mer

Mesut Özils sutting på tommelen

Flere eksperter mener at Arsenal-spilleren ikke er den man går til i tøffe tider. Og feiringen hans gjør ikke ting bedre. Å suge på tommelen er ikke direkte mandig – med mindre den tommelen er rødsprengt etter å ha dundret hammeren i den når man bygger noe. Men nei, feiringen er faktisk en hyllest til niesen hans, Mira. Det er jo litt søtt da.

<strong>NOBODY PUTS ÖZIL IN THE CORNER:</strong> Mesut Ozil. Foto: Reuters / Stefan Wermuth
Livepic&nbsp;
NOBODY PUTS ÖZIL IN THE CORNER: Mesut Ozil. Foto: Reuters / Stefan Wermuth Livepic  Vis mer

Antoine Griezmanns telefonposering

Griezmann er egentlig ganske artig. For eksempel da han satt seg i en bil som stod plassert ved siden av banen for å feire et mål for Real Sociedad. Denne nye vanen med tegnet «ring meg» er bare teit. Visstnok er feiringen inspirert av sangen «hotline bling» av Drake.

<strong>RING MEG?:</strong> Antoine Griezmann. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
RING MEG?: Antoine Griezmann. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer

Luis Suarez’ kyssing av fingrene

El Pistolero kysser tuppen av tommelen, pekefingeren og langfingeren for kona Sofia, datteren Delfina og sønnen Benjamin etter å ha scoret. Tidligere kysset han tatoveringen av Delfina på håndleddet, men byttet etter at sønnen ble født. På den andre siden er det langt fra det dummeste Suarez har gjort med munnen sin på fotballbanen.

<strong>FOR FAMILIEN:</strong> Luis Suarez. Foto: Albert Llop / Anadolu Agency
FOR FAMILIEN: Luis Suarez. Foto: Albert Llop / Anadolu Agency Vis mer

Daniel Sturridges dansetrinn

Liverpool-spilleren virker å være mer skadet enn skadefri, men de gangene han faktisk spiller er han målfarlig. Da må holde ut med den tullete dansen som egentlig ser mer ut som spasmer. I 2015 innrømte spissen at han danser fordi han hadde fått gult kort om han feiret på den måten han foretrekker: Å dra drakta over hodet.

<strong>DANCINGKING:</strong> Daniel Sturridge. Foto: Reuters / Michael Dalder
Livepic
DANCINGKING: Daniel Sturridge. Foto: Reuters / Michael Dalder Livepic Vis mer

Edison Cavanis geværposering

Du skal være ganske tøff (og dum) ved å feire med å imitere skyting nå for tiden. Selv om det er flere som har gjort det… For Cavani derimot tok hans feiring en negativ vending i 2014: Han siktet sin feiring på Lens-supporterne og fikk gult kort. Ettersom han begynte å sutre og klage på kortet bestemte dommeren seg for å sende spissen i garderoben. Alt i alt en dårlig dag på jobben for Cavani.

<strong>RØD KORT:</strong> Edinson Cavani. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
RØD KORT: Edinson Cavani. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer

Pierre Emerick Aubameyang og Marco Reus’ Batman og Robin

Heldigvis gjør ikke den dynamiske duoen dette hver gang: Etter et mål mot Schalke brukte Auba og Reus fem minutter på å finne og ta på maskene sine. Dersom de «ekte» Batman og Robin var så treige ville The Joker ha vært president nå… (Her er det lov til å komme med en vits om Trump.)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer