En viser fram «godsakene», en annen sutter på tommelen. Dette er de mest idiotiske målfeiringene

Målfeiringer er ikke som de en gang var.

BATMAN OG ROBIN: Pierre-Emerick Aubameyang og Marco Reus med sitt stunt for Borussia Dortmund. Foto: FourFourTwo/Haymarket
BATMAN OG ROBIN: Pierre-Emerick Aubameyang og Marco Reus med sitt stunt for Borussia Dortmund. Foto: FourFourTwo/Haymarket Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballen har utviklet seg: Spillerne er i mye bedre fysisk form enn de var for 30-40 år tilbake. Lønningene har gått gjennom taket og sporten har blitt en scene hvor stjernene kan vise seg frem.

Med denne utviklingen har også målfeiringene blitt mer kreative. Før bestod feiringene stort sett av å løfte armen i været, skli langs gresset eller (hvis man var litt vill) tok man salto. Nå er det flere som har laget sine egne «signatur»-feiringer:

Cristiano Ronaldos toppløse «se på varene» posering

Ydmyke CR7 som egentlig hater kameraer – før pleide han å feire scoringene sine med å holde hodet lavet og traske tilbake på egen banehalvdel. Men han er jo veldig ivrig etter å få vist frem denne kroppen sin, og vise barn at de skal legge ned godteriet og trene. Derfor har han begynt med denne poseringen for å vise alle musklene som finnes på overkroppen. Så han gjør det ikke for seg selv, men for å overvinne fedme hos barn og voksne. Gavmildt av ham.

Mesut Özils sutting på tommelen

Flere eksperter mener at Arsenal-spilleren ikke er den man går til i tøffe tider. Og feiringen hans gjør ikke ting bedre. Å suge på tommelen er ikke direkte mandig – med mindre den tommelen er rødsprengt etter å ha dundret hammeren i den når man bygger noe. Men nei, feiringen er faktisk en hyllest til niesen hans, Mira. Det er jo litt søtt da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer