Vidar Løfshus er NENTs nye langrennsekspert

- En viss frykt

Tidligere langrennssjef Vidar Løfshus (51) er NENTs nye langrennsekspert. Det bekrefter han selv til Dagbladet.

NY JOBB: Vidar Løfshus, tidligere landslagssjef i langrenn, har fått ny jobb i NENT Group, som har rettighetene til å vise vinteridrett i Norge fra høsten 2021. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
NY JOBB: Vidar Løfshus, tidligere landslagssjef i langrenn, har fått ny jobb i NENT Group, som har rettighetene til å vise vinteridrett i Norge fra høsten 2021. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VESTBY (Dagbladet):

- Det var ikke så lett, jeg var grundig da jeg tok valget. Det handler om to ting, det tar jo en del tid og mye helger. Jeg er veldig ydmyk i forhold til en sånn rolle, sier Vidar Løfshus om sin nye jobb til Dagbladet.

Fra 1. september begynner han i NENT Group, som har sikret seg rettighetene til flere av de populære vinteridrettene kommende sesong.

Løfshus forteller at han ble forespurt om jobben i vår, og har brukt sommeren på å bestemme seg.

- Jeg har et fått et par forespørsler fra NENT, så har jeg vært litt tilbakeholden. Det var en grunn til at jeg slutta med langrenn, så jeg slapp å reise hver helg hele vinteren. Da jeg tenkte det var overkommelig, ville jeg være med, sier Løfshus, som får en studiorolle hos sin nye arbeidsgiver.

Åge Skinstad og Jan Christian Bjørn skal kommentere langrenn for de nye rettighetsinnhaverne.

- Gleder meg

Det er to år siden Løfshus sluttet i stillingen som langrennssjef i Norges Skiforbund etter 13 år. Der var 51-åringen leder for enere som Marit Bjørgen, Therese Johaug, Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.