Enda en danske melder forfall

Groeningen-spiss Nicklas Pedersen ut av troppen med skade.

UTELUKKET: Nicklas Pedersen er utelukket til Norge-kampen grunnet en muskelskade. Foto: AP Photo / Polfoto / Lars Poulsen
UTELUKKET: Nicklas Pedersen er utelukket til Norge-kampen grunnet en muskelskade. Foto: AP Photo / Polfoto / Lars PoulsenVis mer

(Dagbladet): Danmark har hatt en utfordrende oppladning til lørdagens kamp mot Norge.

På onsdagens trening måtte Nicklas Bendtner, Nicklas Pedersen og Simon Kjær avbryte treningen på grunn av skader.

Bendtner er usikker til lørdagen, Kjær er allerede utelukket og nå må også Groeningen-spiller Nicklas Pedersen melde avbud.

Muskelskade
Han pådro seg en muskelskade på onsdagens «mareritt-trening» i Helsingør, og Danmarks fotballforbund (DBU) melder på sine hjemmesider at han ikke blir spilleklar.

23 år gamle Pedersen kom til Groeningen i 2009, og har scoret fem mål på 18 kamper for Erik Nevlands tidligere klubb denne sesongen.

Han blir nå sendt til Nederland for videre behandling.

Potetåker
Treningsbanen i Helsingør har fått mye kritikk etter det danske mannefallet.

Sporten.dk skriver i dag at danskenes landslagssjef Morten Olsen og DBU takket nei til å trene på FC Københavns millionanlegg like utenfor den danske hovedstaden.

- Vi forhørte oss med FC København. Banen er jevn, men består mest av jord akkurat nå. Jeg spurte William Kvist til råds, men han ville heller trene på gress i Helsingør og vi vurderte at det ikke var bedre alternativer enn Helsingør, sier Simon Rasmussen fra DBU.

POTETÅKER: Nicklas Bendtner er usikker til lørdagens kamp mot Norge. Her i duell med Simon Poulsen på den utskjelte banen i Helsingør. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
POTETÅKER: Nicklas Bendtner er usikker til lørdagens kamp mot Norge. Her i duell med Simon Poulsen på den utskjelte banen i Helsingør. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer