INGEN MÅL: Både Tottenhams Gareth Bale (t.v.) og Stevenage-spiller Joel Byrom (t.h.) hadde gode langskuddforsøk, men ingen av lagene scoret i dagens kamp i FA-cupens femte runde. Dermed blir det omkamp på White Hart Lane. Foto: Bogdan Maran, AP/Scanpix
INGEN MÅL: Både Tottenhams Gareth Bale (t.v.) og Stevenage-spiller Joel Byrom (t.h.) hadde gode langskuddforsøk, men ingen av lagene scoret i dagens kamp i FA-cupens femte runde. Dermed blir det omkamp på White Hart Lane. Foto: Bogdan Maran, AP/ScanpixVis mer

Enda et topplag i FA-cuptrøbbel

Tottenham spilte 0-0 mot Stevenage.


(Dagbladet): Stevenage - Tottenham 0-0.

Tottenham føyer seg inn i rekken av Premier League-topplag som havner i trøbbel i FA-cupen denne sesongen. De klarte ikke å slå Stevenage fra League 1, og må spille omkamp på White Hart Lane.

Fra før er begge Manchester-lagene ute, Arsenal røk ut mot Sunderland i går, Chelsea må spille omkamp mot Birmingham, Newcastle er slått ut av Brighton som møter Liverpool nå i ettermiddag.

Stevenage holdt godt unna for gjestene fra to etasjer høyere i det engelske ligasystemet.

Riktignok hadde Tottenham et par hode sjanser. Den kanskje aller største da Louis Saha satte ballen i mål - men via brystet til Scott Parker som hadde forvillet seg inn på streken bak Stevenage-keeper Chris Day - og dermed var i offside.

Gareth Bale hadde et bra langskudd som Day var nær ved å fomle i mål. Og Saha hælsparket rett på Day etter innlegg fra Bale - men burde heller latt ballen gå videre til en bedre plassert lagkamerat.

Også Stevenage hadde sine forsøk, blant annet sendte Joel Byrom avgårde et par susende langskudd.

Nå får Stevenage en tur til White Hart Lane, som er et høydepunkt i seg selv for et lag fra tredje nivå, og om de leverer samme innsats som i dag kan Tottenham få litt å bryne seg på også på hjemmebane.