Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig Arsenal-seier på hjemmebane

Forbannelsen på Emirates Stadium er brutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Med 3-0 seier mot Sheffield United sørget Arsernal i dag for å begrave hjemmebanespøkelset som så langt har gitt fattige to poeng.


Arsene Wengers mannskap imponerte stort med seier på Old Trafford mot Manchester United forrige helg. Hjemme på nyoppførte Emirates Stadium har det derimot gått trått så langt: hjemmemøtene med Aston Villa og Middlesbrough har begge endt uavgjort.

Og det så lenge mørkt ut også mot nyopprykkede Sheffield United i dag.

Først etter en drøy time fikk London-laget hull på byllen.

Thierry Henry chippet inn til Cesc Fabregas, som i sin tur flikket ballen videre til William Gallas. Den franske forsvarsspileren dunket ballen i nettet på hel volley. 1-0.

Phil Jagielka sikret Arsenal-seier da han med utsiden av foten styrte et Thierry Henry-innlegg i eget mål.

Ti minutter før slutt avsluttet Henry selv scoringsballet da han enkelt stanget inn et perfekt innlegg fra Emanuel Eboue.

- Man vet aldri på Emirates Stadium

HULL PÅ BYLLEN: William Gallas scoret det første målet da Arsenal endelig vant på hjemmebane i dag. Sheffield United fikk unngjelde med 3-0. Foto:REUTERS
HULL PÅ BYLLEN: William Gallas scoret det første målet da Arsenal endelig vant på hjemmebane i dag. Sheffield United fikk unngjelde med 3-0. Foto:REUTERS Vis mer

Arsenal-manager Arsene Wenger var tilfreds, men nøktern etter kampslutt.

- Vi var litt nervøse i første omgang, men vi satte Sheffield United under press etter pause. På det tidspunktet var jeg ganske rolig, men du vet aldri - vi har hatt noen fæle opplevelser her, sa Wenger i følge Skysports.

Og var klokkeklar på hva som nå blir Arsenals viktigste oppgave.

- Nå handler alt om stabilitet, og stabilitet om sult. Jeg føler at vi er sultne, men vi er nødt til å vise det hver eneste uke, avslutter Arsenals franske sjef.