Endelig, Claus!

Claus Lundekvam har spilt over 300 kamper for Southampton. I går scoret han sitt første mål for klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
 • Vi fulgte Premier League direkte. Lundekvam er ingen vanlig måljeger. Han har spilt godt og vel 300 kamper for «Soton» siden han flyttet til Sør-England i 1996 - uten å score.

  Men han la på til 2-0 borte mot Wolverhampton til stor glede og en viss forbauselse. Scoringen kom fra kort hold etter en keeperretur.

  I sluttminuttene scoret også Kevin Phillips to ganger. Det ga Southampton 4-1-triumf. For «Wolves» ser det ikke lyst ut. Steffen Iversen var verken på banen eller benken.

  Jimmy Floyd Hasselbaink er virkelig på hugget. Han avgjorde for Chelsea borte mot Tottenham i dag.

  Forrige helg banket Hasselbaink inn et hat trick som innbytter. Lørdagens triumf gjør at Chelsea styrket grepet om andreplassen på tabellen. Hasselbaink scoret etter 38 minutter med en nydelig scoring fra 14-15 meters hold.

  Alan Shearer var på pletten to ganger for Newcastle i 4-1-kampen hjemme mot Everton. Poengene kan bli viktige i kampen om den siste engelske plassen i Champions League neste sesong.

  (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer