Endelig duket for Messi og Neymar

Møter Neymars gamleklubb på Camp Nou.

 SPILLER SAMMEN:  Lionel Messi og Neymar (t.h) spiller for første gang sammen for Barcelona i kveld. Foto: Reuters/ NTB Scanpix.
SPILLER SAMMEN: Lionel Messi og Neymar (t.h) spiller for første gang sammen for Barcelona i kveld. Foto: Reuters/ NTB Scanpix.Vis mer

Lionel Messi (26) og Neymar (21) skal fredag kveld endelig vise seg fram sammen for Barcelona. Da venter Neymars tidligere lagkamerater i Santos.

Barcelona og Santos møtes i Barcelona fredag til Trofeu Joan Gamper. Selv om både Messi og Neymar var på banen for Barcelona i treningskampen mot Lechia Gdansk, spilte de ikke samtidig. Det får de muligheten til mot Santos.

Mange har satt spørsmålstegn ved hvordan de to stjernene vil fungere sammen på banen, noe man nå endelig vil få svar på. Det blir også brasilianerens hjemmedebut for de spanske seriemesterne.

- Jeg kan nesten ikke vente på å spille på Camp Nou. Jeg er alltid klar for hver eneste kamp, men dette føles nesten som en mesterligafinale. Det er veldig spesielt, sier han ifølge den spanske avisen Marca.

I tillegg til at kampen blir spesiell for stjerneduoen, blir den også spesiell for Gerardo Martino. Han får også sin debut foran det katalanske publikummet.

(NTB)