Endelig en edru reporter

Ikke alltid like lett på en søndag.

(Dagbladet.no): Etter utallige mail og tips, har vi i Endelig fredag-redaksjonen bestemt oss for å viderebringe en genial liten sak som sto på trykk i nettavisa til ærverdige Demokraten i Fredrikstad. (Vi ante forøvrig ikke at så mange av våre lesere også leste Demokraten på nett...)

Vel, saken er som følger. Som kjent vant byens stolthet FFK cupfinalen forrige søndag, og da er det jo på sin plass for en ekte lokalavis å dekke fansens knusende overlegenhet på tribunene. Men, som så mange av dere har påpekt, det kan være vanskelig å treffe tastaturet skikkelig når seiersrusen først har kommet. For det var vel seiersrus.

Les selv, det er knapt en eneste setning uten skrivefeil. Og det er ganske morsomt for oss som jobber i en spalte som er kjent for å være kjemisk fri for slik styggemod.

Mer fotball

Siden den norske fotballsesongen nå er over, kan vi endelig vitse litt om den også. Etter en intern disputt h er på huset dukket følgende historie fra fantasien opp i innboksen vår.

På denne dag hadde seks mann kommet seg forbi Perleporten, og de skulle få lov til å møte Gud. Først kom en irsk protestant og en irsk katolikk.

- Vil det noen gang bli fred i Nord-Irland?, spurte de to?

- Ja, i deres barns levetid vil det bli fred, svarte Gud.

De to neste som fikk audiens var en jøde og en palestiner.

- Vil det noengang bli fred i Midtøsten?, spurte de to.

- Ja, i deres barnebarns levetid vil det bli fred, svarte Gud.

Så kom bergenseren og siddisen.

- Komme Braaaann nokken gang til å vinne seriegull igjen?, ropte bergenseren.

- Ikke i min levetid, svarte Gud.

- Ka va\' de\' eg sa, sa siddisen.

God helg!

UFFDA NETTAVISEN: Lite ante vi at sjekketjenesten deres åpnet for at pedofile kan søke fritt. (Sjekk aldersvalgene nederst... Annonsen ble slik i Firefox)