Endelig en opptur, Fergie

Evra skrev under for fire nye år.

(Dagbladet.no): Han er oppfattet som relativt hardhudet, men det kan ikke ha vært bare morsomt å være United-manager sir Alex Ferguson de siste ukene.


Gullgutten
Cristiano Ronaldos åpenlyse flørting med Real Madrid har fått den fyrrige skotten til å hente fram diktatoren Franco og lange ut mot Real Madrid-ledelsens oppførsel.

I går ble det også kjent at Cardiffs supertalent Aaron Ramsey vraket Manchester United til fordel for Arsenal etter at Ferguson sendte veteran Gary Neville istedet for å gjøre som Arsene Wenger - møte opp personlig og by på lunsj.

I dag fikk United-sjefen derimot en gladmelding: venstreback Patrice Evra har skrevet under for fire nye Old Trafford-år.


- Dette er en drøm
- Det er en fornøyelse og en ære å være en del av dette fantastiske laget og å få spille under sir Alex Ferguson og hans trenerstab, sier Evra til klubbens offisielle hjemmeside.

- Det er et privilegium å få spille foran våre fantastiske fans og jeg er sikker på at suksessen vi har opplevd de siste to sesongene er starten på noe enda mer spesielt. Dette er en drøm, fortsetter franskmannen.

Etter en noe kronglete start har Evra kapret United-venstrebacken fra landsmann Mikael Silvestre og imponert uke etter uke med sitt driv, energi og gode offensive kvaliteter.

- Patrice har vært en nøkkelspiller for oss de to siste sesongene og har utviklet seg til å bli en av de beste sidebackene i fotballen. Hans smittende humør og holdning har bidratt til å bygge den utrolige lagånden som eksisterer her på Old Trafford, skryter sir Alex Ferguson.

SKREV UNDER FOF FIRE NYE ÅR: Den siste tiden har neppe vært den mest oppløftende for United-manager Ferguson, men i dag fikk han en gladmelding: venstreback Patrice Evra bandt seg til klubben for fire nye år. Foto: Franck Fife/AFP
SKREV UNDER FOF FIRE NYE ÅR: Den siste tiden har neppe vært den mest oppløftende for United-manager Ferguson, men i dag fikk han en gladmelding: venstreback Patrice Evra bandt seg til klubben for fire nye år. Foto: Franck Fife/AFP Vis mer

Også Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Michael Carrick og Wes Brown har forlenget avtalene sine med Manchester United.

Endelig en opptur, Fergie