Endelig en outsider igjen

Endelig har Egil «Drillo» Olsen utgangspunktet han liker aller best: Han sender et nesten nederlagsdømt Norge ut på Stade Velodrome mot Brasil i morgen.

Aldri før i hans 86 kamper lange regjeringstid har motstanderen vært så skyhøy favoritt.

- Få tror at vi skal slå Brasil. Før møtet med dem har vi hatt to kamper der de fleste trodde vi skulle vinne. Dette er mer behagelig. Vi føler at vi liker oss aller best der vi er nå, sa Drillo etter at han hadde sluppet laget som starter mot brassene.

Olsen poengterte outsiderrollen som en klar fordel, men de fleste spillerne mener at det ikke betyr all verden.

Positivt

Dette svarte spillerne på spørsmål om det var godt å være en outsider igjen:

Frode Grodås: - Vi har registrert at forventningene ikke er så store til oss lenger. Men at vi ikke er favoritter, gjør ikke så stor forskjell.

Henning Berg: - Vi skulle gjerne vært favoritter mot Brasil, vi. At vi ikke er det, tror jeg ikke spiller så stor rolle. Vi går ut for å vinne hver gang.

Ronny Johnsen: - Folk ventet at vi skulle slå både Marokko og Skottland. Nå er litt av det presset borte. Det kan slå positivt ut.

Dan Eggen: - Vi er ikke favoritt, og få forventer vel at vi skal vinne. Det kan være fint.

Realistisk

Stig Inge Bjørnebye: - Vi har hatt et realistisk forhold til VM, men har følt forventningspresset som litt urealistisk. Vi har gått til VM som en utfordrer - akkurat som i 1994.

Håvard Flo: - Det kan ligge en marginal fordel i det. Men jeg føler ikke at folkets forhåpninger spiller så mye inn på oss.

Roar Strand: - Om vi er favoritt eller ikke betyr ingenting for meg. Det viktige er å gjøre en god kamp.

Kjetil Rekdal: - Det spiller ingen rolle. Vi tåler det uansett om folk tror på oss eller ikke. Vi spiller for å vinne hver gang.

Øyvind Leonhardsen: - Det tenker jeg ikke mye på. Jeg håper bare på en god kamp.

Vidar Riseth: - Jeg tror det er en grei situasjon for oss, men ser ikke noen voldsom fordel i den.

Tore André Flo: - Jeg tror det kan være bra å være tilbake i angriper- posisjon igjen.

(NTB)