Annonsørinnhold

Endelig er det Premier League igjen!

Få de beste tipsene i Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Landskampene er over for denne gang, og den internasjonale toppfotballen på klubbnivå er tilbake. Heldigvis, vil mange fotballfans si, og det inkluderer også oddstippere.

Riktignok ble det gevinst i det forrige Oddsprogrammet, som omhandlet landskamper, men det er generelt flere gode spillemuligheter når klubbfotballen råder, og denne helgen er det masse flotte kamper.

Oddstipper Lars Dybwad har sett seg ut et par kamper i Premier League i sin tidlige vurdering denne gang.

Lørdagens spilleforslag:

59. A. Villa - Newcastle H (2,07)
115. Everton - Chelsea B (2,15)

Det første objektet har leveringsfrist 15:55, mens det andre har frist 18:25. Det er naturligvis mulig å kombinere de to spillene på én kupong, noe som i så fall gir 4,45 i odds. Anbefalingen er å levere de hver for seg.

I Oddsprogrammet, som du kan se i toppen av denne artikkelen, får du også tips om et anerkjent Premier League-lag du skal unngå i oddstippingen denne helgen.

Tippetips tilbake på nett
Dagbladets forslag til tippekupongen har i en periode vært fraværende på Internett, men er nå tilbake. Se kupongforslagene her.

Begrunnelse for alle markeringene samt mange, mange flere oddstips finner du som vanlig på Dagbladets oddstipssider.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer