Endelig er mamma hjemme!

VÆRNES (Dagbladet): Det var stor jubel og glede på Trondheim Lufthavn Værnes i går. Hele landets håndballmamma kom hjem til ungene hun har lengtet seg syk etter under europamesterskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HJEMME IGJEN: Tvillingene Katinka og Kristian hadde med seg gaver da mamma Trine Haltvik kom hjem i går.

- Dette har vært det mest slitsomme mesterskapet jeg noen gang har vært med på. Jeg har aldri hatt sånn hjemlengsel, sier Trine Haltvik.

Tvillingene Kristian (6) og Katinka (6) skulle egentlig vært med til Nederland, men de måtte bli hjemme på grunn av sykdom. I går møtte de mamma på flyplassen med flagg, blomster og gaver.

- Jeg synes mamma har vært flink, sier en forkjølet Kristian og vinker med det norske flagget. Katinka finner fram en liten nisse og fine bånd som hun har flettet til mamma.

Lovnad

- Jeg har lovet Katinka at jeg aldri skal være så lenge borte mer. Hun ønsket at hun var en fugl som kunne fly til meg, sier Trine Haltvik.

Håndballveteranen er tydelig sliten etter et tøft kampprogram, langt fravær fra tvillingene, og en heidundrende seiersfest.

- Jeg har ikke sovet i hele natt. Herregud, det var helt vilt i går, sier Trine Haltvik.

- Sove får du gjøre når du blir gammel, kommenterer pappa Harald, som også var på plass for å ta imot Trine på flyplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer