I FORM: Graziano Pellè scoret to ganger mot Spurs. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
I FORM: Graziano Pellè scoret to ganger mot Spurs. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB ScanpixVis mer

Endelig er Pellè tilbake i scoringsform

Scoret to mot Spurs da lagene delte poengene.

• Southampton - Tottenham 2-2 (1-1)

(Dagbladet): Dagens Premier League-batalje mellom Saints og Spurs var av den viktige sorten. Det var bare ett fattig poeng som skilte lagene, og belønningen for seier kan seinere vise seg å bi spill i Europa League.

Graziano Pellé startet sesongen veldig bra, men har ikke helt klart å følge opp mot slutten av en lang sesong. Han gikk hele 14 ligakamper uten scoring før det løsnet for noen uker siden.

I dag var italieneren endelig toneangivende igjen.

Og særlig den siste scoringen var av den vakre sorten. Et innlegg fra høyre landet perfekt på pannebrasken til spissen, som headet ballen vakkert opp i hjørnet bak en sjanseløs Spurs-keeper. Pellès ellevte ligamål for sesongen var et faktum.

God avslutning Men Tottenhams Nacer Chadli vet også hvor målet står, og det var midtbanespilleren som sørget for at Spurs utliknet nok en gang. Han ble vakkert spilt fri og plasserte ballen fint forbi keeper Kelvin Davies i en vanskelig situasjon fra skrått hold.

Det ble lagt til hele sju minutter i kampen, men det var ikke nok til å kåre en vinner.

Det spørs om Steven Davis får sove så godt i natt, etter at han misbrukte en gedigen sjanse før 2-1-scoringen til hjemmelaget.

Det var tidlig i andre omgang at Davis fikk muligheten midt på mål fra rundt 16 meter. Avslutningen gikk imidlertid langt utenfor målet, og Southampton-manager Ronald Koeman viste hvor fortvilet han var på sidelinja.

To scoringer før hvilen Det var lenge rolig på St. Marys, før Southamptons Morgan Schneiderlin testet Hugo Lloris etter 25 minutter. Det ble starten på noen hendelsesrike minutter.

Sadio Mané kom i et fint driv for han ble taklet utenfor 16-meteren til bortelaget. Men Tottenham rotet bort ballen da Ryan Mason skled med Graziano Pelle like foran seg. Italieneren stormet inn i boksen og fikk tuppet ballen forbi Hugo Lloris.

Ledelsen varte i 13 minutter. Erik Lamela stanget de gulkledde tilbake i kampen etter en stuss fra Harry Kane like før hvilen.