Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig et engelsk lag som ikke tapte med to mål

Men Chelsea klarte heller ikke å vinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Galatasaray - Chelsea 1-1.

De engelske Premier League-lagene er i trøbbel i åttedelsfinalene i Champions League. Manchester City og Arsenal har tapt 0-2 hjemme mot henholdsvis Barcelona og Bayern. Manchester United tapte 0-2 borte mot Olympiakos i går.

Chelsea så ut til å være på god vei mot å kunne ta med seg en komfortabel ledelse etter én omgang av sin første kamp i kveld. Men i andre omgang overtok Galatasaray føringen og skaffet til slutt et fullt fortjent uavgjortresultat.

Det er likevel en klar fordel Chelsea før hjemmekampen på Stamford Bridge.

- Vi er halvveis, men jeg vil ikke si at det er et veldig bra resultat. De er et sterkt lag, så vi er litt skuffet. Vi la oss litt tilbake og gjorde noen skuffende ting, så vi vet vi har en jobb å gjøre på hjemmebane, sier Frank Lampard til Sky Sports.

Tidlig Torres På forhånd var det mye snakk om Didier Drogbas første møte med Chelsea siden han forlot klubben for halvannet år siden. Men den som markerte seg først, var mannen som ikke har klart å bli samme suksess i Chelsea-drakt om Drogba var i en årrekke - Fernando Torres.

Allerede etter ni minutter scoret spanjolen ledermålet. Og det kom etter lynrask angrepsfotball. André Schürrle spilte fint fram til César Azpilicueta, som serverte landsmannen ballen foran mål.

Galatasaray-keeper Fernando Muslera var utspilt, og de to forsvarerne som kastet seg i veien ble elegant utmanøvrert av Torres, som løftet ballen den halvmeteren over gresset som skulle til.

Galatasaray stanget mot en solid Chelsea-blokk, og på godt Mourinho-vis var de raske og giftige når de så sjansen til å angripe.

UTLIKNING: Chelsea ser ut til å bli det beste engelske kvartfinalehåpet i Champions League. Her utlikner Aurelien Chedjou til 1-1 for Galatasaray. Foto: Murad Sezer, Reuters / NTB Scanpix
UTLIKNING: Chelsea ser ut til å bli det beste engelske kvartfinalehåpet i Champions League. Her utlikner Aurelien Chedjou til 1-1 for Galatasaray. Foto: Murad Sezer, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Torres hadde en god sjanse til å doble ledelsen tidlig i andre omgang, men en liten knuff fra en forsvarer akkurat i rett øyeblikk gjorde at Muslera klarte å redde avslutningen hans.

Omvendt kampbilde Men der Chelsea var sterkest på det meste før pause, overtok hjemmelaget mer og mer i andre omgang.

Tjue minutter inn i omgangen kom utlikningen. Wesley Sneijder veivet opp volumet på publikum mens han plasserte ballen på cornermerket.

Inne foran mål brukte Didier Drogba muskler og ryddet plass for kamerunske Aurélien Chedjou, som dukket opp midt foran mål og enkelt plasserte inn 1-1-scoringen.

Dobbeltoppgjøret lever fortsatt, men Chelsea har en klar fordel med uavgjort fra borteoppgjøret. Det er mer enn noen av Premier League-kollegaene kan si etter første halvdel av åttedelsfinalene.

Hele Norges coronakart