Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Endelig får han betalt for å ha viet livet til håndballen

Kaptein Bjarte Myrhol (33) har ledet Norge til semifinale i EM og roses av lagkameratene.

FAMILIEKJÆR: Landslagskaptein Bjarte Myrhol bruker ofte tid på å prate med kona. Gjennom videoappen Facetime får han også sett deres to barn under EM i Polen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FAMILIEKJÆR: Landslagskaptein Bjarte Myrhol bruker ofte tid på å prate med kona. Gjennom videoappen Facetime får han også sett deres to barn under EM i Polen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

KRAKOW (Dagbladet): - Det er ufattelig stort for meg å kunne få være med på en opptur som dette seint i karrieren. Det betyr at man får noe igjen for alt det man har investert av tid og krefter. Og det er mye. Det er tid utenom klubbtreninger, mange tanker og mye man har ofret, forteller Bjarte Myrhol til Dagbladet.

14 år etter landslagsdebuten er den 1,94 høye strekspilleren bedre og mer ettertraktet enn noen gang. Da Myrhol våknet i Krakow i går, var det likevel ikke de rosende ordene i norske nettmedier han sjekket. Det var hvordan det sto til med familien.

- Bjarte er unik

Etter nærmere ti år som proff i Tyskland bestemte Myrhol seg for å forlate Rhein-Neckar Löwen i fjor vinter. Selv om han hadde legendestatus i klubben var valget enkelt. Med spill i danske Skjern ville han få færre reisedøgn og dermed mer tid til de tre personene som betyr mest for ham i livet. Kona Veslemøy, sønnen Rasmus (3) og datteren Veslemøy (1).

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?