Været har ført til utsatte kamper i Eliteserien

Endelig får Ranheim Eliteserie-debuten:
- Vi er klare for å vise Norge hvem vi er

Ranheims to første seriekamper har blitt utsatt, da vinterværet har skapt problemer. Mandag får de endelig spille.

UTSATT: Eliteserieåpningen mellom Ranheim og Brann ble utsatt kort tid før avspark. Nå ser det endelig ut til at Ranheim kan starte Eliteserie-sesongen. Dette bildet er fra avlysningen 10. mars. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
UTSATT: Eliteserieåpningen mellom Ranheim og Brann ble utsatt kort tid før avspark. Nå ser det endelig ut til at Ranheim kan starte Eliteserie-sesongen. Dette bildet er fra avlysningen 10. mars. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets Eliteserie har vært preget av værproblemer og avlysninger de første to serierundene. I første serierunde ble Ranheim - Brann utsatt, mens andre serierunde bød på nye utfordringer.

Da ble tre kamper utsatt. Det gjelder Tromsø - Strømsgodset, Stabæk - Start og Sandefjord - Ranheim. Nyopprykkede Ranheim er nå det eneste laget som ikke har fått vise seg fram i Norges ypperste fotballselskap.

Men mandag - andre påskedag - blir det endelig kamp. Det bekrefter klubbens daglige leder Frank Lidahl. Torsdag i forrige uke ble banen godkjent av NFF.

- Vi gleder oss. Endelig skal vi få spille i Eliteserien. Vi er klare for å angripe og vise Norge hvem Ranheim er, sier Lidahl til Dagbladet.

Godt forberedt

Lidahl sier at avlysningene ikke har skapt problemer for dem i sesongforberedelsene - snarere tvert imot.

- Vi har fått tre uker ekstra til å øve og ser på det som et konkurransefortrinn. Vi har også fått god matching mot Levanger, Molde og Rosenborg (treningskamper, journ. anm) i denne perioden, sier Lidahl.

Serien startet tidlig i år. Det har i tillegg vært en kald og nedbørsrik vinter, og det er hovedsakelig det som har skapt problemer de første serierundene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer