Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig fikk Liverpool noe å juble for

To fra Torres og supervolley fra Meireles ga Liverpool 3-0.

PUNKTUM: Fernando Torres setter inn 0-3 noen sekunder på overtid på Molineux Stadium i  Wolverhampton. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
PUNKTUM: Fernando Torres setter inn 0-3 noen sekunder på overtid på Molineux Stadium i Wolverhampton. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Wolverhampton - Liverpool 0-3.

Publikumsfavoritten Kenny Dalglish har trøblet etter at han overtok for Roy Hodgson som Liverpool-manager.

I dag løsnet det skikkelig for Liverpool-legenden og hans menn. To enkle scoringer for Fernando Torres og en praktvolley fra Raul Meireles sikret tremålsseier i en kamp der Liverpool var gode før pause, og under press etter.

Åpent mål Torres hadde allerede brent en stor sjanse alene med keeper før han satte inn ledermålet.

Men da den andre sjansen kom, kunne han ikke misse. Utskjelte Christian Poulsen traff for en gangs skyld perfekt med et framspill til Raul Meireles, som utnyttet en totalt feilslått offsidetaktikk fra Wolves.

Portugiseren fikk dermed rikelig med plass og tid til å servere ballen til Torres med åpent mål.

Meireles sørget selv for 2-0 med kampens definitivt beste spark på ballen. En avklaring dalte ned på 25 meters hold fra Wolves-målet, og Meireles dunket til på full volley. Ballen fikk en perfekt bue over Wolves-keeper Wayne Hennessey, og suste i mål.

Wolves-press Wolverhampton er imidlertid ikke typene til å gi seg, og på den stusselige gressmatta på Molineux kjempet de innbitt for redusering, og kom nær ved flere anledninger. Men Liverpool holdt unna, og fikk typisk nok sjansen til å kontre inn målet som definitivt avgjorde.

Kuyt ble spilt gjennom, men avslutningen ble reddet. Returen falt imidlertid rett i beina på Torres, som dundret den sikkert opp i nettaket.

Ifølge Opta på Twitter er dette første gang siden 2009 at Torres scorer mer enn ett mål på bortebane i Premier League.

Men langt viktigere for Liverpool og klubbens utålmodige tilhengere: King Kenny Dalglish har fått sin første seier etter comebacket, som gir ny og etterlengtet optimisme.

Liverpool ligger fortsatt på nederste halvdel av tabellen, men det er svært tett foran dem. Det skal ikke mange seire til å klatre godt opp på øvre halvdel og sikre et anstendig resultat også denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling