Endelig føler Wolff Eikrem seg ønsket av Drillo

Mens Espen Bugge Pettersen serverer et nytt ordtak og blåser en lang marsj i Bjørn Helge Riises keeper-utspill.

MOLDE (Dagbladet): Molde-trioen Espen Bugge Pettersen, Magnus Wolff Eikrem og Vegard Forren trente mens Drillo offentliggjorde landslagstroppen til kampene mot Kypros og Sveits.

På vei ut fra treningsfeltet, fikk samtlige den oppmuntrende beskjeden om at de fortsatt var inne i Drillos varme.
 

Nytt ordtak fra Bugge Etter at Lillestrøm spilte mot Viking lørdag, sa Bjørn Helge Riise til VG, at Rune Allmenning Jarstein, etter hans syn, var Norges beste keeper.

Det plager ikke Moldes Espen Bugge Pettersen.

- Hver mann sin hatt, er det vel det heter, sier Bugge Pettersen og ler av at han følger opp ordtaket «Den enes død - den andres brød» fra da han mente Rune Allmenning Jarstein hadde spilt seg ut av landslaget.
Om lillebror Riises utspill sier han:
- Folk har forskjellige meninger, det må man akseptere. Blåser i benkekamp Da Molde i går vant 4-3 over Stabæk hjemme i Molde, satt Bugge Pettersen hele kampen på benken. At han rett i forkant av en landslagssamling har vært benket, tror han ikke betydning.

- Nei, det tenker jeg ikke i det hele tatt. Jeg tenker på det at jeg skal ha en kjempematch mot Stuttgart på torsdag.
Da Dagbladet spør om Molde-keeperen tror Drillo lettest lar seg overbevise om en keepers kvaliteter i klubbkamper eller på treningssamlingene til landslaget, mener Bugge Pettersen at et annet alternativ er bedre.

- Det er vanskelig å si, men det er nok kamper under Drillo som er best, sier han.
Moldes sentrale midtbanespiller, Magnus Wolff Eikrem fikk spilletid i bortetapet mot Island og satt på benken hele hjemmekampen mot Slovenia.

At han på ny er med i Drillos førsteuttak, gjør at 22-åringen tror landslagsledelsen har funnet ut hva han har å by på av fotball-kvaliteter.

- Det er veldig stort å bli tatt ut, selv om jeg ikke har spilt så mange kamper i det siste, vet de hva jeg står for, sier han.

Føler seg sterkt ønsket Om motstanderne som nå venter, sier Eikrem at det blir tøft. Fire poeng er det Molde-spilleren tror og håper på.

- Jeg vet at Sveits er et bra lag og Norge har hatt tøffe kamper mot dem før. Tar vi med oss en seier og en uavgjort, er det bra, sier Eikrem.
Det som gjør Eikrem trygg på at han etter 18 måneder som norsk Tippeliga-spiller, endelig er god nok for Drillos grunnstamme, er at han tas ut på A-landslaget når U21-landslaget samtidig skal spille to viktige EM-playoff-kamper mot Frankrike.

- De har en grunn til at de har tatt meg ut. Det skal spilles U21-kamper også, derfor tror jeg ikke at jeg hadde vært med på A-landslaget om de ikke hadde bruk for meg, avslutter Eikrem.

MOLDE  20120930.
Eliteserien 2012. Moldes Magnus Wolff Eikrem (t.v.) med et skuddforsøk i duell med Bjarni Olafur Eiriksson (t.h.) under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion i Molde søndag kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MOLDE 20120930. Eliteserien 2012. Moldes Magnus Wolff Eikrem (t.v.) med et skuddforsøk i duell med Bjarni Olafur Eiriksson (t.h.) under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Stabæk på Aker Stadion i Molde søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Sandedfjord 201100322: Espen Bugge Pettersen på lamndslagstrening i Sandefjord.
 Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
Sandedfjord 201100322: Espen Bugge Pettersen på lamndslagstrening i Sandefjord. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer