Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig for Brattbakk

Harald Brattbakk kunne endelig juble for mål nr. 160.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd - Rosenborg 0-5. Harald Martin Brattbakk har ventet og ventet, men søndag kom målet han har jaktet på. Dermed er RBK-spissen mestscorende i norsk toppserie gjennom tidene.

RBK-spissen har slitt med å få spilletid så langt denne sesongen. Mot Odd fikk han fem minutter som innbytter. Det var nok til å skaffe et straffespark som han selv satte inn bak Erik Holtan.

Målet var hans 160. i eliteserien.

- Det var selvsagt veldig artig. Men nå er jeg mest glad for at vi har snudd trenden. Vi vinner komfortabelt 5-0, og det er bra, sa Brattbakk til ANB.

Han var ikke alene om å smile bredt etter motgangen som nå synes å være snudd til medgang. Fem scoringer - to av Thorstein Helstad og ett hver av Øyvind Storflor og Frode Johnsen i tillegg til Brattbakk - gledet.

Blant de gladeste var naturlig nok Rosenborg-trener Per Joar Hansen.

- Jeg er virkelig glad på guttas vegne, strålte RBK-treneren etter kampslutt.

(ANB)

HISTORISK MÅL: Her setter Brattbakk inn nummer 160 - på et straffespark han selv fikset. Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
HISTORISK MÅL: Her setter Brattbakk inn nummer 160 - på et straffespark han selv fikset. Håkon Mosvold Larsen/Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!