GRUNN TIL Å SMILE: Ole Gunnar Solskjær har vært lei av å snakke om gode prestasjoner men manglende poeng. I dag fikk han begge deler da Mats Møller Dæhli utliknet for Cardiff mot WBA fem minutter på overtid. Foto: AP /Rui Vieira/ NTB Scanpix
GRUNN TIL Å SMILE: Ole Gunnar Solskjær har vært lei av å snakke om gode prestasjoner men manglende poeng. I dag fikk han begge deler da Mats Møller Dæhli utliknet for Cardiff mot WBA fem minutter på overtid. Foto: AP /Rui Vieira/ NTB ScanpixVis mer

- Endelig hadde vi den flaksen vi fortjener

Solskjær tror PL-toget hadde gått med tap i dag.

(Dagbladet): Da Mats Møller Dæhli klemte inn 3-3-målet, fem minutter på overtid, etter først å ha sluppet inn 3-2-målet to minutter tidligere, visste Ole Gunnar Solskjær nøyaktig hvor viktig målet var.

Og da tenkte han ikke på at det var Møller Dæhlis første Premier League-mål.

- Hvis vi hadde tapt denne kampen hadde West Brom reist fra oss, og vi hadde ikke klart å klore oss tilbake til dem etter det, sa Solskjær til BBC like etter kampslutt.

Uflaks på overtid
Etter en katastrofal åpning på kampen, med to mål under før det va rspilt ti minutter, var det tydelig at bunnoppgjøret mot West Brom kom til å bli en tung affære for Solskjærs menn.

Da Steven Caulker headet inn 2-2-målet hadde de kjempet knallhardt for det osm så ut som en fortjent utlikning.

Inntil West Bromwich kontret, og via et Cardiff-bein fant innlegget veien fram til WBA-innbytter Thievey, som hamret ballen under Marshall og inn til det som så ut som en sikker hjemmeseier.

Endelig flaks
I stedet sørget Møller Dæhli for at Solskjær og Cardiff hentet med seg et bortepoeng for første gang siden oktober.

- Endelig hadde gutta mine den flaksen de fortjener. Å få med seg et poeng var viktig, for å løfte gutta om de hadde tapt denne ville vært veldig vanskelig, sier Solskjær til BBC.

- Spillerne mine vet nøyaktig hvor viktig dette poenget var, nå kan de få flere de kommende ukene.