Endelig hjemme etter 40 timer på reise

Og Alexander (2) var mer tålmodig enn spillerne.

GOD OPPFØRSEL:  Heidi Løke (t.h.) og sønnen Alexander (2) har endelig kommet seg hjem etter den lange turen fra VM-landet Kina.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .
GOD OPPFØRSEL: Heidi Løke (t.h.) og sønnen Alexander (2) har endelig kommet seg hjem etter den lange turen fra VM-landet Kina. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| NANJING / FRANKFURT / GARDERMOEN (Dagbladet): Håndballjentene er endelig tilbake i Norge, etter litt av ei reise. Det kraftige snøfallet i Europa førte til problemer allerede da bronsejentene skulle dra fra Kina i går.

I kveld var de tilbake på norsk jord - 40 timer etter at hjemreisen startet fra Grand Hotel i Nanjing mandag morgen (kinesisk tid).

Bare noen timer etter bronsefesten satte de seg i bussen, da ante de lite om hva som ventet dem.

- Jeg er trøtt og lei, det skal bli deilig å komme hjem, sier Heidi Løke til Dagbladet.

Tålmodig guttAlexander (2) har derimot klart seg veldig fint. Guttungen til Heidi Løke vil kanskje ikke huske så mye fra denne turen når han blir eldre, men det ble en drøy reise for en aktiv krabat.

Tross alle forsinkelsene og problemene, oppførte han seg som et prakteksemplar på flyet. Han var ikke mer utålmodig enn de spillerne, supporterne og pressefolkene som vred seg i Lufthansa-setene.

- Det har gått overraskende bra, han er utrolig tålmodig. Men, han maste jo litt. Da vi hadde fem timer igjen å fly spurte han om vi snart var framme. Men jeg tror uansett Leif (Gautestad, samboer) syntes det var mer slitsomt å sitte ved siden av meg, sier Løke om gårsdagens maratondag fra Kina til Tyskland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer