Du leser nå Dagbladet Pluss

OL-gull og sju v-cupseire gir Maren Lundby penger i kassa

Endelig kan hun leve av skihoppingen

Helt fram til for et år siden var Maren Lundby avhengig av studielånet for å få hverdagen til å gå rundt.

SIKTER MOT VERDENSCUPSEIER: Maren Lundbys er glad for eksponeringen hun fikk i forbindelse med OL-gullet. Nå håper hun å ta hjem sammenlagtseieren i verdenscupen. Foto: Nicholai Delebekk/Dagbladet
SIKTER MOT VERDENSCUPSEIER: Maren Lundbys er glad for eksponeringen hun fikk i forbindelse med OL-gullet. Nå håper hun å ta hjem sammenlagtseieren i verdenscupen. Foto: Nicholai Delebekk/DagbladetVis mer

(Dagbladet): I årets verdenscup har Maren Lundby vunnet sju verdenscuprenn. I rene 1. plasser har hopperen sikret seg 175 000 kroner. Hadde FIS fordelt premiepengene på samme måte som på herresiden, ville Lundby ha fått mer enn 420 000 kroner mer for seirene sine.

Forskjellene er med andre ord betydelige.

Etter OL-gullet i normalbakke i Pyeongchang er kvinnehopp i vinden som aldri før i Norge. Nå håper Bøverbru-hopperen at gullet i Sør-Korea skal være med på å bringe nye sponsorer inn i hoppsporten, også for henne personlig.

- Vi er fortsatt i «OL-perioden», men jeg håper at et OL-gull på jentesida, samtidig som gutta har gjort det bra, vil være med på å øke antall sponsorer, sier Lundby, samtidig som hun understreker at utøverne ikke har lov å forhandle med eventuelle sponsorer før etter 1. mars, da den offisielle OL-perioden er over.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.