- Endelig kliner jeg til igjen

Anders Jacobsen tangerte Malysz i skiflyging.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PLANICA/OSLO (Dagbladet.no): Bare 14 poeng skiller Anders Jacobsen og polske Adam Malysz i v-cupen foran ettermiddagens renn i skiflyging.

I kvaliken i formiddag fikk Jacobsen en etterlengtet opptur, et hopp som kan bli vendepunktet for ham i innspurten i v-cupen.

22-åringen hoppet 212 meter.Det er personlig rekord for hoppukevinneren.

- Dette trengte jeg. Endelig kliner jeg til igjen. Jeg er blitt tøffere i hodet. Nå skal jeg kjempe om hver meter og hvert poeng, sier Anders til Dagbladet.no.

God opplevelse

Malysz hoppet 2,5 meter lenger enn nordmannen, men stilen ga de to eksakt samme poengsum og delt andreplass i generalprøven i mammutbakken.

- Det var en god opplevelse, i hvert fall å være i nærheten igjen. Men jeg kan hoppe mye lenger enn dette, sier Anders.

Sigurd Pettersen vant kvaliken i dag, han hoppet 214 meter og slo Jacobsen og Malysz med 1,4 poeng. Den tidligere hoppukevinneren har en pers på 219 meter.

- Dette er hardt, jeg var skikkelig nervøs på toppen. Men jeg fikk en fin følelse av å fly nedover, sier Sigurd til Dagbladet.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer