Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig kom Semb

Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen har etterlyst landslagssjef Nils Johan Semb på Sogndalkamper. Da han endelig kom, hadde midtbanen en middels dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NADDERUD (Dagbladet): - Jeg er her først og fremst for å se Håvard Flo og André Muri. Men også Rune Buer Johansen, Anders Stadheim og Martin Andresen. Spillere som presterer bra over tid, er landslagsaktuelle. Det har disse gutta gjort, sier Nils Johan Semb.

Sogndals midtbanespillere tror ikke innsatsen mot Stabæk er nok til å overbevise Semb, til tross for den sterke borteseieren på Nadderud i går.

- I dag var det laget som sikret seieren, ikke enkeltspillere. Jeg har hatt bedre kamper denne sesongen, sier Buer Johansen.

- Tenker bare Sogndal

- Viste du landslagsklasse i dag?

- Det får andre vurdere, men jeg er bedre enn dette her. Men jeg har vært stabil i år, og jeg håper det lønner seg. Og hvis det gjør det, kan jeg nok være aktuell, sier den løpssterke spilleren - som fyller 30 år i september.

- Jeg sier ikke nei takk hvis Semb ringer, og jeg føler meg i god form. Men det er bare Sogndal jeg tenker på nå, sier Anders Stadheim.

Forsterkning

Jan Halvor Halvorsen innrømmer at hans landslagsaktuelle gutter ikke viste seg fra sin beste side.

- Han kunne nok fått et bedre inntrykk av dem på andre kamper, men det er ikke bare hvor mye du gjør med ballen som teller. De la ned en solid arbeidsinnsats, som resten av laget, og det sikret oss tre viktige poeng i dag, sier Halvorsen til Dagbladet.

For med den sterke borteseieren viser Sogndal at de ikke har planer om å kaste inn håndkleet i medaljekampen.

- Det er styret, og ikke jeg, som eventuelt må revurdere målsettingen, men jeg synes vi spiller god fotball. Og nå som vi har fått med Ousman Nyan, får vi enda flere valgmuligheter med hans evne til å gå på dype løp og sette fart med ballen i beina, sier Jan Halvor Halvorsen.

TØFF KAMP: Sogndal-strategen Anders Stadheim (t.v.) er en av midtbanespillerne landslagssjef Nils Johan Semb følger nøye. I går fikk han god motstand fra Stabæks rivjern på midten, Martin Andresen. Til høyre: Sogndals Christian Kalvenes.