Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig litt flaks!

Kan det bli jevnere, og kan det bli mer spennende? Det er de to spørsmålene jeg sitter igjen med etter å ha sett mine venner i United, uten nordmenn på laget, vinne den meget viktige seieren over Middlesbrough.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg fulgte kampen fra TV-stolen hjemme hos Ole Gunnar og ble både imponert og ikke minst veldig glad for poengene.

Dwight York nærmer seg nå tretti nettkjenninger denne sesongen, og selv om alle er viktige, var denne særdeles kjærkommen.

To runder før slutt står vi likt med Arsenal. Vi har like mange kamper spilt og målforskjellen er lik.

Så derfor: Kan det bli jevnere og mer spennende?

Jeg tror ikke det.

For to sesonger siden vant jeg gull med United sammen med Ole Gunnar.

Henning vant ligaen med Blackburn i 1995. Og da var det omtrent like spennende som nå. Da United og Cantona ikke klarte å dra det hele i land borte mot West Ham i siste serierunde, sjøl om Blacburn snublet mot Liverpool på Anfield.

Nå blir det altså thriller igjen, og jeg både håper og tror vi skal klare det. Ikke minst på grunn av den solide seieren på Riverside.

  • Den første halvtimen hadde United overtaket og skapte de største sjansene. Men Middlesbrough var heller ikke ufarlige med to av Englands mest fysiske og sterke spisser på topp.

Er det rart jeg valgte å stå over akkurat denne kampen?

Heldigvis ble stangskuddet etter ca. 35 minutter det nærmeste de kom. Og i går var det faktisk vår tur til å ha litt flaks igjen.

  • Minuttet før pause lempet Butt ballen inn i feltet etter at et Beckham-frispark var klarert. Teddy headet diagonalt til York som styrte ballen enkelt i mål.
  • Nå viste det seg på TV-reprisen at York var i offside. Med andre ord - flaksen var på vår side. Det kan muligens hende at linjedommeren mente Dwight ikke var med i spillet, men han ble jo tydeligvis det da.

Etter pause synes jeg United hadde god kontroll, og alt i alt mener jeg seieren var fullt fortjent - og i hvert fall veldig viktig.

Foruten å se kampen på TV, gikk dagen med til lett trening på The Cliff. Vi var ikke så mange der i dag, bare Ole, Ryan og meg. Og så fysioen, da. Ole og Ryan hadde en fin fotballøkt og begge ser ut til å være raskt tilbake.

Etter treninga avtalte Ole og jeg å se kampen hjemme hos ham, og vi ble litt overrasket begge to da Teddy ble foretrukket foran Andy Cole. Men Teddy gjorde sine saker bra og scoret også et mål som ble feilaktig annulert for offside.

Akkurat da var temperaturen høy hjemme i stua til Solskjær.

Det å se en kamp på TV er verre enn å spille selv. Og Ole fortalte at han ble uvel og kvalm da Liverpool utliknet mot oss på Anfield sist onsdag. Men det ble faktisk vi som spilte også.

Ønsk oss lykke til i fortsettelsen.
Hilsen Ronny