Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Endelig løsnet det for Kane: Scoret hat trick mot Bournemouth

Tottenham vant 5-1.

ENDELIG: Harry Kane var en åpenbaring i Tottenham-angrepet forrige sesong, men har slitt kraftig i høst. Søndag løsnet det endelig for måltyven i 5-1-seieren over Bournemouth. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
ENDELIG: Harry Kane var en åpenbaring i Tottenham-angrepet forrige sesong, men har slitt kraftig i høst. Søndag løsnet det endelig for måltyven i 5-1-seieren over Bournemouth. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Harry Kane var en åpenbaring i Tottenham-angrepet forrige sesong, men har slitt kraftig i høst. Søndag løsnet det endelig for måltyven i 5-1-seieren over Bournemouth.

Tottenham-spissen, som forrige sesong stoppet på 21 mål, sto med én enkelt fulltreffer foran søndagens bortemøte. Der fikk gjestene en aldeles marerittaktig åpning med baklengsmål etter bare ett minutt, men anført av Kane slo mannskapet til Mauricio Pochettino tilbake.

Etter ni minutter fikk den engelske landslagsspissen straffe, som han selv satte sikkert i mål bak Bournemouth-keeper Artur Boruc. Deretter sendte Moussa Dembele Tottenham i ledelsen, før Kane gjorde forarbeidet til Erik Lamelas 3-1-mål. Den scoringen må også nevnte Boruc ta på seg sin del av skylda for.

11 minutter ut i annen omgang fikk Kane et drømmeinnlegg fra danske Christian Eriksen og kvitterte med å skli inn 4-1. 22-åringen var imidlertid ikke ferdig med det.

Etter halvspilt omgang var hattricket et faktum. Igjen gjorde Boruc en grov feil ved å gi retur på en heading fra belgiske Toby Alderweireld, og returen satte Kane sikkert i mål.

Dermed klatret Tottenham til sjetteplass på Premier League-tabellen.

Joshua King startet for Bournemouth, men ble byttet ut etter en time.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!